دانلود و خرید کتاب به زبان تد، رازهایی برای ارائه یک سخنرانی به یاد ماندنی کارماین گالو ترجمه سعید بقایی
تصویر جلد کتاب به زبان تد، رازهایی برای ارائه یک سخنرانی به یاد ماندنی

کتاب به زبان تد، رازهایی برای ارائه یک سخنرانی به یاد ماندنی

معرفی کتاب به زبان تد، رازهایی برای ارائه یک سخنرانی به یاد ماندنی

«به زبان تد، رازهایی برای ارائه یک سخنرانی به یاد ماندنی» اثر کارمین گالو (-۱۹۶۵) کتابی در زمینه مدیریت و کسب و کار است که به ما می‌آموزد چگونه یک سخنرانی تأثیرگذار و موفق برای قانع کردن مخاطبان خود داشته‌باشیم و ایده‌های نوی خود را چگونه کاربردی کنیم. «TED» یک مجموعه همایش جهانی است که توسط بنیاد Sapling که سازمانی غیرانتفاعی خصوصی است، با شعار «ایده‌ها ارزش گسترش دارند»، برگزار می‌شود. نویسنده در مقدمه کتابش می‌گوید: ایده‌ها جریان رایج قرن بیست‌ویکم هستند. بعضی از مردم در ارائه ایده‌هایشان به گونه‌ای استثنایی عمل می‌کنند. این توانایی آن‌ها، اعتبار و نفوذشان بر جامعه امروز را بالا می‌برد. هیچ چیز جالب‌تر از ایده‌ای جسورانه نیست که توسط یک سخنران عالی ارائه شود. ایده‌هایی که به خوبی پخته و ارائه شوند، می‌توانند جهان را تغییر دهند. درنتیجه، آیا شگفت‌انگیز نخواهد بود اگر ارائه‌های بزرگ‌ترین سخنرانان جهان را تماشا کنیم و رازهایشان را برای متعجب ساختن مخاطبان خود اعمال کنیم؟ اکنون به لطف کنفرانس مشهورِ جهانی تد (TED)، که بهترین ارائه‌ها را به رایگان در اینترنت می‌گذارد، بررسی علمی صدها ارائه تد، مصاحبه مستقیم با سخنرانان مشهور تد و دانش شخصی من که آن را از رهبران ‌الهام‌بخش جهان، رهبرانی که برندهایی قابل تحسین دارند، کسب کردم، شما نیز می‌توانید این کار را انجام دهید.
shfame
۱۳۹۷/۰۴/۰۶

خیلی خوبه.سخنرانی های تد رو هم دنبال میکنم

۱۳۹۶/۰۷/۰۸

من هنوز اوایلشم خیلی کتاب خوبی هست فقط کاش نویسنده ادر مقدمه کمتر از خودش تعریف می کرد. :)

۱۳۹۶/۰۶/۲۸

کسی خونده ؟

بیشتر سخنران‌ها، چون به موضوع صحبت خودشان هم علاقه‌ای ندارند، خشک به نظر می‌رسند. به همین دلیل، تماشای یک سخنران مشتاق، مانند نوشیدن یک لیوان آب یخ وسط بیابان، آدم را سرحال » می‌آورد.
Dexter
باانگیزه و پرانرژی بودن، چیزهایی هستند که با آن‌ها تقریباً می‌توانیم بر همه چیز فائق آییم. احساس خستگی و بیقراری، ذهنمان را خاموش می‌کند و منفعلمان می‌کند. سخنرانان با انگیزه و پرانرژی همیشه مورد علاقه هستند و بیشتر از آن‌هایی که خسته و منفعل‌اند با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند.
Dexter
«تا زمانی که کاری را انجام نداده‌اید وانمود به انجامش نکنید، اما تا زمانی که همانی شوید که می‌خواهید، وانمود کنید که همان هستید.» امی کودی، پروفسور، دانشکده کسب‌وکار هاروارد
«من ماشین یادگیری هستم و جهان مکان یادگیری است.» تونی رابینز، تد، ۲۰۰۶
ツAlirezaツ
«باید علاقه خود را دنبال کنید. باید بفهمید که عاشق چه چیزی هستید، واقعاً چه کسی هستید و شجاعت این کار را داشته باشید. به اعتقاد من، تنها شجاعتی که هر شخصی نیاز دارد، شجاعت دنبال کردن رؤیاهایش است.»
maryam
فیلسوف یونانی، ارسطو، یکی از پدران نظریه ارتباطات به شمار می‌رود. او معتقد است زمانی چیزی مورد قبول واقع می‌شود که سه عامل داشته باشد: (۱) صفات انسانی؛ (۲) عقل و منطق؛ (۳) هم‌حسی.
مصطفی
آموخته‌ام که آن‌هایی که از کار خود لذت می‌برند، اغلب سخنرانان خوبی نیز هستند.
Dexter
نمی‌توانید به سادگی تنها با منطق دیگران را مجاب کنید. چه کسانی این را گفته‌اند؟ منطقی‌ترین متفکران جهان!
مصطفی
اگر برای اشتراک‌گذاری اشتیاقتان با مخاطبان انگیزه دارید، در سخنرانی برای جمع یا ارائه مهم جلوی رئیستان، به طرز شگفت‌انگیزی کمتر عصبی می‌شوید
Dexter
سخنرانان موفق نمی‌توانند برای به اشتراک گذاشتن ایده‌هایشان صبر کنند. آن‌ها گیرایی دارند و این گیرایی مستقیماً با میزان علاقه‌شان به محتوایی که می‌خواهند ارائه دهند، رابطه دارد.
Dexter
کنفرانس هنوز هم موتور و قلب اصلی کار است. وب‌سایت، به عنوان یک تقویت‌کننده، ایده‌ها را به گوش مردم سراسر دنیا می‌رساند.
«من ماشین یادگیری هستم و جهان مکان یادگیری است.» تونی رابینز، تد، ۲۰۰۶
Mary Adib
«نکته کلیدیِ تد این است که انسان‌ها بدون هیچ مانعی در ارتباط با هم قرار می‌گیرند. هرکس برای اینکه صحبت کند، روی یک صحنه عادی قرار می‌گیرد، اما صحبت‌هایی بهترینند که واقعاً به مردم مفاهیم بشری را القا کنند. مفاهیمی از جنس احساسات، رؤیا و خیال‌پردازی.»
esrafil aslani
«تد جایی است که آدم‌های باهوش می‌روند که نظرات آدم‌های باهوش دیگر را بشنوند.»
Omid Omid
جابز به فارغ‌التحصیلان گفت: «فرصت شما بسیار محدود است، پس آن را با زندگی کردن برای دیگران هدر ندهید. زندگی کردن برای افکار مردم دامی است که نباید در آن بیفتید. هرگز نگذارید سروصداهایی که مردم دارند و نظراتشان، صدای درونتان را خفه کند. و مهم‌تر این که شجاعت پیروی از قلب و ادراکتان را داشته باشید. آن‌ها می‌دانند که شما به راستی چه خواهید شد.»
Mary Adib
تکنولوژی (Technology)، آموزش (Education) و طراحی (Design)
Mary Adib
از لحاظ آکادمیک، اگر نتوانید چیزی را اندازه‌گیری کنید، نمی‌توانید نحوه عملکرد آن را با عدد مشخص کنید.
Dexter
«شور و اشتیاق به کارآفرینی، کاکرد ذهن و واکنش‌های بدن را سرعت می‌بخشد.»
Dexter
موضوع موفقیت شغلی، لری اسمیت، استاد اقتصاد دانشگاه واترلو را تحت تأثیر قرار داده است. اسمیت از دانشجویان امروزی ناامید شده است. او به این دلیل ناراحت است که اکثر دانشجویان، شغل‌های خاصی را به دلایلی اشتباه مانند پول، اعتبار و ... دنبال می‌کنند. به گفته اسمیت، این دانشجویان در داشتن شغل‌های عالی شکست خواهند خورد. به گفته اسمیت، تنها راه داشتن شغل عالی، انجام دادن کاری است که عاشقش هستید.

۷۰%