دانلود و خرید کتاب منظومه شمسی و سیاره هایش میشل فرانسیسکونی ترجمه مهناز عسگری
تصویر جلد کتاب منظومه شمسی و سیاره هایش

کتاب منظومه شمسی و سیاره هایش

معرفی کتاب منظومه شمسی و سیاره هایش

کتاب «منظومه شمسی و سیاره هایش» نوشتۀ میشل فرانسیسکونی و ترجمۀ مهناز عسگری است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. این کتاب نه‌تنها اطلاعات آموزنده‌ای دربارۀ سیاره‌ها و ستاره‌ها به کودکان می‌دهد، بلکه به آن‌ها این فرصت را می‌دهد که سؤالات بیشتری در زمینۀ علوم طبیعی داشته باشند و کنجکاوی خود را بیشتر پرورش دهند.

درباره کتاب منظومه شمسی و سیاره هایش

کتاب منظومۀ شمسی و سیاره‌هایش! یکی از کتاب‌های جذاب و آموزشی در مجموعۀ «علوم برای کودکان» است که به دنیای شگفت‌انگیز آسمان و منظومه شمسی می‌پردازد. این کتاب به زبان ساده و روان نوشته شده و دنیای گسترده و بی‌پایان کهکشان‌ها، سیاره‌ها و ستاره‌ها را به کودکان معرفی می‌کند. در این کتاب، علاوه بر آشنایی با سیاره‌های مختلف، مفاهیمی چون فاصله‌ها، ساختار و ویژگی‌های خاص سیاره‌ها و قمرها به‌صورت داستانی و جذاب برای مخاطب کودک ارائه شده است.

کتاب منظومۀ شمسی و سیاره‌هایش! از همان ابتدا با توضیح دربارۀ اینکه ستاره‌ها در طول روز از نظر ما ناپدید می‌شوند، اما در واقع همچنان در آسمان هستند، به کودک یادآوری می‌کند که این پدیده‌ها به دلیل نور شدید خورشید به وجود می‌آیند و شب‌هاست که آن‌ها نمایان می‌شوند. این مقدمۀ‌ ساده و جذاب، ذهن کودک را آماده می‌کند تا به کشف اسرار بیشتر آسمان بپردازد. کتاب به شکلی داستانی، کودک را به سفری در دل منظومۀ شمسی می‌برد و سیاره‌ها را یکی‌یکی معرفی می‌کند.

در کتاب منظومۀ شمسی و سیاره‌هایش!، همچنین به توضیح ویژگی‌های خاص دیگر اجرام آسمانی مانند خورشید (که ستاره‌ای داغ و درخشان است) و قمرها پرداخته می‌شود. کودکان با چگونگی گردش سیاره‌ها به‌دور خورشید و حرکت آن‌ها در مدارهای بیضوی آشنا می‌شوند و مفاهیم فیزیکی مانند جاذبه، چرخش زمین، شب‌وروز و فصول سال به زبان ساده برای آن‌ها بیان می‌شود.

خواندن کتاب منظومه شمسی و سیاره هایش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان، والدین و معلمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب منظومه شمسی و سیاره هایش

«شب‌ها آسمان بیدار است. ستاره‌ها و سیاره‌ها، کهکشان‌ها و قمرها و تمام جهانی که ما در روشنایی روز نمی‌بینیم بیدارند و در حرکت. روزها ستاره‌ها از بین نمی‌روند. آن‌ها سر جایشان در آسمان هستند! نور خورشید به‌قدری شدید است که ما چیزی جز خورشید در آسمان نمی‌بینیم».

چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم
مدیریت زمان
غلامرضا حبیبی
حمایت‌های تعرفه‌ای ایران در ترتیبات تجاری دو و چندجانبه
حسن ثاقب
قانون مجازات اسلامی (با آخرین اصلاحات سال ۱۴۰۳)
گروه علمی قانون یار
الفبای عشق