معرفی و دانلود کتاب انقلاب های فرانسه pdf + خلاصه رایگان

کتاب انقلاب های فرانسه

قدم اول

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب انقلاب های فرانسه

کتاب انقلاب های فرانسه نوشتهٔ مایک لامونیکا و ترجمهٔ کیوان شعبانی مقدم است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی شرحی بر انقلاب‌هایی که در فرانسه رخ داده‌اند.

درباره کتاب انقلاب های فرانسه

انقلاب سال ۱۷۸۹ فرانسه یا همان انقلاب کبیر به الگویی برای تمامی تکاپوهای سیاسی به‌جهت سرنگون‌کردن نظام‌های سیاسی قدیمی در سراسر جهان تبدیل شد. این انقلاب به رشته انقلاب‌هایی در درون خودِ فرانسه دامن زد که از شهرت بسیار کمتری برخوردارند. و نتایج این انقلاب‌ها چندان تمایل به الگوبرداری را برای دیگر جنبش‌های انقلابی فراهم نمی‌آورد. کتاب انقلاب های فرانسه نوشتهٔ مایک لامونیکا می‌تواند قدم اول برای شناخت تمامی انقلاب‌های فرانسه و ماجراها و ماجراجویی‌های ناخوشایندی که به‌دنبال داشتند، باشد. ماجراهایی که تا رسیدن به آرامش، به مدت یک قرن یکی از بزرگترین و ثروتمندترین کشورهای اروپا را درگیر خود کرده بود.

خواندن کتاب انقلاب های فرانسه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران تاریخ جهان و علاقه‌مندان به شناخت انقلاب‌های فرانسه پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب انقلاب های فرانسه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:انقلاب های فرانسه
برچسب:مجموعه قدم اول

farmol
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۲۹

وقتی دانلودش کردم اصلا توقع کتاب به این خوبی نداشتم؛ نثرش هم روانه و وقایع رو به شیوه جذابی روایت می‌کنه.