کتاب فوائد الفؤاد
معرفی کتاب فوائد الفؤاد
«فوائد الفؤاد» دربردارندهی گفتهها و سخنان یکی از عارفان و صوفیان برجستهی هند، خواجه نظامالدین اولیاء بدایونی (۷۳۷ ه.ق) است که توسط خواجه حسن دهلوی، ادیب و عارف همعصر خود گردآوری و شد.
در بخش مقدمهی این کتاب میخوانیم:
«یکی دیگر از کارهای فرهنگی امیرحسن سجزی، تألیف کتاب فوائد الفؤاد، یا ملفوظات پیرو مرشد او، نظام الدین اولیاء / ۷۲۵ است. او این سخنان را در طول پانزده سال، در هنگامی که به دیدار شیخ میرفته و در خدمت او بوده جمع آوری کرده و تصویر برجسته و روشنی از مرشد خود به دست داده است.
نظام الدین اولیاء یکی از رهبران بزرگ صوفیه و آشنا به مطالب دینی و عرفانی است. او در سمت یک راهنمای معنوی و روحی مریدان خود را مشتاقانه رهبری و ارشاد میکرد، به همین جهت شمار فراوانی از سالکان و علاقهمندان در پیرامون او گرد آمده و از راهنمائیهای او بهرهور میشدند و از او پیروی میکردند.
مندرجات کتاب فوائد الفؤاد نموداری است از طرز تفکر و روش تربیتی خواجه و بیان مسائل دینی و عرفانی و نیز رویدادهای فراوان دیگری که شیخ در برخورد با دوستان ویاران و همدرسان و هم آموزان خود داشته و از آنها تجربه زیستی و مردمی به دست آورده است. همچنین مطالب آموزنده و نکات اخلاقی و دلچسب که از گنج شکر / ۶۶۴ پیر و مرشد خود نقل کرده است.»
نقطهی تعادل خود را پیدا کنید
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس