![تصویر جلد کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر](https://img.taaghche.com/frontCover/220754.jpg?w=200)
کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر
معرفی کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر
کتاب الکترونیکی سلسله مراتب آموزش تفکر نوشتۀ جوآجا آجی و ترجمۀ شیما جندقی است و انتشارات بن بال آن را منتشر کرده است. هدف اصلی طبقهبندی بلوم، ترویج یادگیری عمیقتر و تفکر انتقادی در بین دانشآموزان با ارائه چهارچوبی ساختاریافته برای اهداف آموزشی است. کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر به آموزش این مسئله پرداخته است.
درباره کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر
تاکسونومی بلوم یک چارچوب شناخته شده در زمینه آموزش است که براي طبقهبندی اهداف آموزشی بر اساس سطوح پیچیدگی و ویژگیهای آن استفاده میشود. این طبقهبندی که توسط بنجامین بلوم و همکارانش در دهه ۱۹۵۰ ابداع شد، روشی ساختاریافته برای توسعه و ارزیابی مهارتهای شناختی مختلف در زبانآموزان ارائه میدهد. هدف اصلی آن القای رشد مراتب بالای تفکر، فراتر از بهخاطر سپردن ساده است، و مربیان را قادر میسازد تا برنامه درسی و ارزیابیهایی را طراحی کنند که درك عمیقتر و تفکر انتقادی را ارتقا دهند.
این شیوه طبقهبندیشده سطوح آموزش تفکر به معلمان و مربیان در تعیین ساختار دروس و ارزیابیها براي ارتقا به طیف وسیعی از تواناییهای شناختی، از یادآوري اولیه حقایق تا ترکیب ایدههای جدید، بسیار مفید است. با استفاده از طبقهبندی بلوم، مربیان میتوانند محیط یادگیري جذابتر و مؤثرتري را ایجاد کنند که دانشآموزان را براي انجام وظایف پیچیده حل مسئله و تفکر انتقادي آماده میکند. کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر بر اهمیت حرکت فراتر از حفظ یادداشت برای تقویت تفکر انتقادی، حل مسئله و خلاقیت تأکید دارد و این امر را آموزش میدهد.
خواندن کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مربیان کودک و نوجوان مناسب است.
بخشی از کتاب سلسله مراتب آموزش تفکر
«این طبقهبندی چارچوبی سیستماتیک براي تعیین اهداف یادگیري، طراحی برنامه درسی و ارزیابی پیشرفت دانشآموزان در اختیار مربیان قرارداد. بلوم و همکارانش با طبقهبندی مهارتهای شناختی در سطوح مجزا، هدف خود را ارتقای وضوح و دقت در تمرین آموزشی، پرورش یادگیری عمیقتر و تفکر انتقادي در بین دانشآموزان قرار دادند.
توسعه طبقهبندی بلوم نقطه عطف مهمی در زمینه آموزش بود. این علاقه دوباره به درك فرایندهای شناختی زیربنایی یادگیری را برانگیخت و پایه و اساس تحقیقات و نوآوریهای بعدی در طراحی برنامه درسی، استراتژیهای آموزشی و شیوههای ارزیابی را ایجاد کرد. امروزه، طبقهبندی بلوم سنگ بنای تئوری آموزشی است و مربیان در سراسر جهان را در تلاش برای پرورش رشد فکری و تعالی تحصیلی در دانشآموزان راهنمایی میکند...»
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه