کتاب خاطرات مراقبین بیماران فرسایش مغز (دمانس)
معرفی کتاب خاطرات مراقبین بیماران فرسایش مغز (دمانس)
کتاب خاطرات مراقبین بیماران فرسایش مغز (دمانس) نوشتهٔ کاوه شفیعی و پرستو امیری و مهشید علوی طوسی و مهدی صمدانی و محمد شاهرخ زرهی است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است. این اثر دلنوشتههای مراقبان بیماران مبتلا به آلزایمر یا انواع فرسایش مغز است.
درباره کتاب خاطرات مراقبین بیماران فرسایش مغز (دمانس)
کتاب خاطرات مراقبین بیماران فرسایش مغز (دمانس) مجموعه تجربیات و دلنوشتههای افرادی است که از عزیزی که به بیماری آلزایمر یا سایر انواع فرسایش مغز (دمانس) مبتلاست، مراقبت میکنند. آنها اعضای تالارهای گفتگوی «برگزیدگان» و «دردآشنا»، تنها گروههای پشتیبان مراقبان بیماران مبتلا به فرسایش مغز در ایران هستند.
این تجربیات آسان به دست نیامده است؛ چراکه با وجود آنکه همهٔ این مراقبان در شروع بیماری عزیزان خود، کموبیش نشانههای آن را مشاهده کردند، ولی بهدلیل عدم آشنایی با بیماریهای پیشروندهٔ مغزی، درک لازم را از این نشانهها نداشتند و یا پیام آنها را بهموقع متوجه نشدهاند. در نتیجه در بسیاری موارد، دیر به پزشک مراجعه کردهاند. خانوادهها با مطالعهٔ این تجربیات، آگاهی بیشتری نسبت به این بیماریها پیدا کرده و نشانههای شروع بیماری را سرسری نخواهند گرفت. در نهایت مطالعهٔ کتاب حاضر مراجعه به پزشک و ریشهیابی مشکلات بیماران، بهبود کیفیت زندگی آنها و خانوادههای آنها را در پی خواهد داشت. در جای جای کتاب، اظهار نظرها و رهنمودهای استادان و پزشکان متخصص در این حوزه نیز اضافه شده است. در نتیجه، این مجموعه راهنمای مؤثری برای کادر درمان نیز میتواند باشد.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب خاطرات مراقبین بیماران فرسایش مغز (دمانس) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به منظور آگاهی بیشتر دربارهٔ بیماری فرسایش مغز (دمانس) به تمامی خانوادهها، اعضای جامعه و کادر درمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خاطرات مراقبین بیماران فرسایش مغز (دمانس)
«مادرم مشکل فراموشی دارد. اما گذشته را با ذکر جزئیات به خاطر میآورد. بخشی از تغییرات رفتاری و تحولات مادر را برایتان شرح میدهم.
مادر همیشه خیلی مهماننواز بود ولی حالا که بیمار شده بیش از قبل تعارف میکند. با وجود آنکه میبیند بشقاب ما پر از غذاست ولی باز هم تعارف میکند به حدی که طرف مقابل عصبی میشود. او هیچ وقت غذایش را کامل نمیخورد و فکر میکند که دیگران غذا گیرشان نیامده و او بخشی از غذایش را برای آنها نگاه میدارد.
دقیقه به دقیقه میخواهد با برادرم که سرِکار است تماس بگیرد (و البته ما باید شماره را برایش بگیریم)، با او صحبت کند و از او بخواهد که زودتر به خانه برگردد. متاسفانه توضیح دادن اینکه برادرم نمیتواند زودتر به خانه بیاید و سرِکارش هست هم هیچ فایدهای ندارد. اخیراً مادر خیلی دلنازک شده و سریع به گریه میافتد. اگر در کاری پافشاری کند، هیچ راهی جز انجام آن کار قانعش نمیکند.
این روزها مادر خاطرات گذشته را زیاد تکرار میکند. اصلا تحمل تنهایی را ندارد و دوست دارد همیشه پیشش باشیم. مدام حضور و غیاب میکند و کسی حق ندارد از جایش تکان بخورد. گاهی وقتها، من و خواهرم را با هم اشتباه میکند و ما را به جای یکدیگر میگیرد.»
حجم
۳۲۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۱۵ صفحه
حجم
۳۲۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۱۵ صفحه
نظرات کاربران
این کتاب، شامل اطلاعات مفیدی برای آحاد جامعه ماست. در این کتاب علائم بیماری دمانس و بویژه آلزایمر در قالب داستان های تلخ و شیرین از زبان اعضای خانواده بیمار بیان می شود. اشتباهات اعضای خانواده، در عادی تلقی کردن
من مادری بابیماری آلزایمرنوعی فرسایش مغز دارم که این کتاب بینهایت به من در تحمل،مراقبت وکمک به ایشون کرده است.