دانلود و خرید کتاب شاخ و برگ های شناور چارلز تب ترجمه آذین رشتیانی

نویسنده:چارلز تب
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب شاخ و برگ های شناور

معرفی کتاب شاخ و برگ های شناور

کتاب الکترونیکی «شاخ و برگ‌های شناور (پسر سگ و قدرت عشق)» نوشتهٔ «چارلز تب» و ترجمهٔ آذین رشتیانی، اثری در حوزهٔ داستان‌های نوجوانان است که توسط انتشارات شاخ و برگ‌های شناور منتشر شده است. این رمان با محوریت نوجوانی آمریکایی در دههٔ ۱۹۶۰، به موضوعاتی چون دوستی، فقر، خانواده و پیوند انسان و حیوان می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شاخ و برگ های شناور

این کتاب داستانی نوجوانانه است که فضای دههٔ ۱۹۶۰ میلادی در شهری کوچک در فلوریدا را روایت می‌کند. نویسنده، «چارلز تب»، با نگاهی به زندگی نوجوانی به نام «جک»، تصویری از مشکلات اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی آن دوران ارائه می‌دهد. محوریت داستان بر رابطهٔ جک با سگی ولگرد به نام «بونز» استوار است؛ سگی که نماد امید و دلبستگی در زندگی سخت جک می‌شود. کتاب در سال ۲۰۱۸ منتشر شده و با ترجمهٔ آذین رشتیانی به فارسی درآمده است. فضای داستان، ترکیبی از خاطرات تلخ و شیرین نوجوانی، تلاش برای بقا و یافتن معنا در دوستی و عشق است. نویسنده با الهام از تجربیات شخصی و فضای جنوب آمریکا، اثری خلق کرده که دغدغه‌های نوجوانان، چالش‌های فقر، و اهمیت مهربانی و همدلی را به تصویر می‌کشد. این رمان در دستهٔ داستان‌های نوجوانان آمریکایی جای می‌گیرد و با زبانی صمیمانه، به مسائل هویتی و اجتماعی می‌پردازد.

خلاصه کتاب شاخ و برگ های شناور

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با بازگشت «جک» به زادگاهش، دنتون، آغاز می‌شود؛ شهری کوچک در فلوریدا که خاطرات کودکی و نوجوانی‌اش را در خود جای داده است. جک، نوجوانی است که والدینش را از دست داده و با فقر و بی‌توجهی خانواده دست‌وپنجه نرم می‌کند. او همراه با دوستانش، لی و راجر، در ماجراجویی‌های کودکانه و گاه خطرناک شرکت می‌کند. نقطهٔ عطف داستان زمانی است که جک سگی ولگرد و زخمی به نام «بونز» را پیدا می‌کند و تصمیم می‌گیرد از او مراقبت کند. این تصمیم، جک را وارد چالش‌های تازه‌ای می‌کند: باید برای تأمین غذای بونز و هزینه‌های دامپزشکی کار کند، با قوانین نانوشتهٔ اسکله و قلدری نوجوانان بزرگ‌تر روبه‌رو شود و با بی‌مهری پدرش کنار بیاید. در این مسیر، جک با «هنک»، پیرمردی که در اتوبوسی فرسوده زندگی می‌کند، آشنا می‌شود و رابطه‌ای دوستانه میان آن‌ها شکل می‌گیرد. هنک به جک کمک می‌کند تا کار پیدا کند و با مشکلاتش روبه‌رو شود. داستان، روایت تلاش جک برای حفظ بونز، یافتن جایگاه خود در خانواده و جامعه، و کشف معنای واقعی عشق و مسئولیت است. در پس‌زمینهٔ این روایت، موضوعاتی چون فقر، خشونت، دوستی، و امید به آینده به چشم می‌خورد.

چرا باید کتاب شاخ و برگ های شناور را خواند؟

این کتاب با روایت صادقانه و ملموس از زندگی نوجوانی در دل فقر و مشکلات خانوادگی، به دغدغه‌هایی چون مسئولیت‌پذیری، دوستی، و قدرت عشق می‌پردازد. داستان جک و بونز، تصویری از رشد و بلوغ در شرایط دشوار را ارائه می‌دهد و نشان می‌دهد که حتی در سخت‌ترین موقعیت‌ها، مهربانی و همدلی می‌تواند راهگشا باشد. برای کسانی که به داستان‌های واقع‌گرایانه با محوریت نوجوانان و حیوانات علاقه دارند، این اثر می‌تواند تجربه‌ای تأثیرگذار باشد.

خواندن کتاب شاخ و برگ های شناور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که با دغدغه‌هایی چون هویت، خانواده، فقر و دوستی روبه‌رو هستند. همچنین برای علاقه‌مندان به داستان‌های رشد شخصیت و روایت‌هایی با محوریت حیوانات خانگی و روابط انسانی، گزینهٔ مناسبی است.

بخشی از کتاب شاخ و برگ های شناور

«همه چیز با پیدا کردن بونز در سال ۱۹۶۸ آغاز شد. روزی که راجر، لی و من قایق پارویی دن راسل را برای سفری سریع به لنجی که چند روز قبل در شن و ماسه گیر افتاده بود، کش رفتیم. راجر و لی بهترین دوستانم بودند. همیشه کاری برای انجام دادن پیدا می‌کردیم. گاهی خطرناک و اغلب کمی غیرقانونی. در آن روز آفتابی ماه ژوئن در شرف ماجراجویی دیگری بودیم. اگر با قایق پارویی مسروقه گیر می‌افتادیم، لی و راجر به دردسر می‌افتادند اما من نه چون برای پدر و مادرم اهمیتی نداشت. لنج در ساحل شمالی جزیره‌ی شکر در حدود سیصد متری ورودی آن به سمت بندر به گل نشسته بود. فهمیده بودیم ماهی‌ها به سمت صخره‌های دریایی هجوم می‌آورند و می‌خواستیم پیش از آن که کسی آن را بیرون بکشد اندکی ماهی صید کنیم. می‌دانستیم دن راسل، صاحب قایق پارویی، حداقل تا چند روز آینده در زندان است زیرا به اتومبیل دوست دختر سابقش خسارت وارد کرده و به زور وارد خانه‌اش شده بود؛ بنابراین هرگز نمی‌فهمید قایقش را به «امانت» برده‌ایم مگر این که کسی ما را دیده باشد و به او بگوید و این خیلی محتمل نبود اما به هر حال درباره‌اش صحبت کردیم.»

طراحی قالب های پلاستیک با پلاگین های MoldWorks, SplitWorks نرم افزار سالیدورکس
اعتیاد مشاوره و درمان
فرشاد بهاری
دو سفرنامه از جنوب ایران
سیدعلی آل داود
افسانه ققنوس (جلد اول، نبرد خونین)
امیرحسین چاکرالحسینی ابرقوئی
کفایت اجتماعی؛ کودکان با اختلال اتیسم و نقص توجه
مارگارت سیمرود-کلیکمن
همرنگ خودت باش
ضیای رفعت
جنبه مثبت روی تاریک شما (خلاصه کتاب)
تاد کاشدن
انسان، خدا، عشق
لینیا گلداشمیت
مهندسی مجدد عشق
موسی زمان‌زاده‌دربان
آثار فتح‌الله خان شیبانی (جلد دوم: زبده‌الآثار، مقالات شیبانی، بیانات، فواکه‌السحر)
فتح الله خان شیبانی
تراژدی در هارلم