کتاب بی حد و حصر
معرفی کتاب بی حد و حصر
کتاب بی حد و حصر نوشتهٔ جیم کوئیک و ترجمهٔ محمد حیدری قالهری است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب بی حد و حصر
کتاب بی حد و حصر راهنمای جامعی برای ارتقای قابلیتهای ذهنی و دستیابی به تواناییهای خارقالعادهای است که درون هر انسانی نهفته است. این کتاب به شما کمک میکند تا از موانع ذهنی عبور کرده، سرعت یادگیری خود را افزایش دهید و در نهایت به زندگیای که همیشه آرزویش را داشتید دست یابید. کویک با بهرهگیری از تجربیات شخصی و روشهای علمی، تکنیکهایی را معرفی میکند که به شما امکان میدهد تا مغز خود را به سطحی فراتر از محدودیتهای فعلی ببرید. این کتاب به خوانندگان میآموزد که چگونه میتوانند به روشهای عملی و کارآمد، تواناییهای مغزی خود را بهبود بخشند، اطلاعات را سریعتر پردازش کنند و یادگیری مادامالعمر را به بخشی از زندگی روزمره خود تبدیل کنند. بیحد و حصر برای هر کسی که به دنبال پیشرفت فردی و موفقیت در تمام جنبههای زندگی است، ابزاری ارزشمند به شمار میآید. این کتاب در میان بهترین کتابهای حوزه رشد فردی جای دارد. همچنین جوایز متعددی در زمینه توسعه فردی و یادگیری سریع کسب کرده است.
خواندن کتاب بی حد و حصر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بی حد و حصر
«چند لحظه تأمل کنید، چه آرزویی در دل دارید؟ با جدیت به آن بیندیشید. اگر یک غول چراغ جادو میتوانست فقط یکی از آرزوهایتان را برآورده سازد، چه چیزی را درخواست میکردید؟
بیشک، آرزویی بیپایان و بیحد و حصر!
حالا تصور کنید من غول چراغ جادوی یادگیری شما هستم و این قدرت را دارم که یک آرزوی یادگیری برای شما برآورده کنم - هر مهارت یا موضوعی که دلتان بخواهد. به چه چیزی علاقه دارید که یاد بگیرید؟ کدام مهارت یا موضوع را انتخاب میکنید که برابر با خواستن آرزوهای بینهایت باشد؟
پاسخ این است که فرا بگیریم که چگونه یاد بگیریم، درست است؟
اگر به طور واقعی میدانستید چگونه به شکلی هوشمندانه، سریع و بهتر یاد بگیرید، آن وقت میتوانستید این توانایی را در هر زمینهای از زندگی اعمال کنید. شما قادر میشدید یاد بگیرید که چطور ذهن و انگیزه خود را بهبود ببخشید، یا از روشهای خاص برای فراگیری زبان چینی، بازاریابی، موسیقی، هنرهای رزمی یا ریاضیات استفاده کنید - هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت! شما به یک ابرقهرمان ذهنی تبدیل میشدید! همه چیز ممکن میشد، چرا که شما بیحد و مرز بودید!
هدف من در این کتاب، تحقق بخشیدن به این آرزو در صفحات آتی است. بیایید با ابراز احترام و تحسین من به شما آغاز کنیم. با اینکه شما وقت و منابع خود را برای خرید و مطالعه این کتاب صرف کردهاید، در مقایسه با بسیاری از افراد که تنها شرایط و محدودیتهای خود را میپذیرند، شما گامهای ارزشمندی برداشتهاید. شما به جمع اندکی از افراد پیوستهاید که نه تنها برای زندگی خود آرزوهای بزرگتری دارند، بلکه آمادهاند تلاشهای لازم را برای دستیابی به این نتایج به کار گیرند. در واقع، شما قهرمان داستان ما هستید. شما به ندای ماجراجویی پاسخ دادهاید. من باور دارم که بزرگترین ماجراجویی ما در دستیابی به تمام پتانسیل خود و ترغیب دیگران برای انجام دادن همین کار نهفته است.
من نمیتوانم بفهمم که سفر زندگی شما چگونه شما را به سمت این کتاب هدایت کرده است. اما گمان میکنم که دستکم بخشی از این سفر، پذیرش محدودیتهایی باشد که دیگران یا خودتان بر شما وضع کردهاند: مثلاً اینکه شما نمیتوانید به اندازه کافی سریع بخوانید تا با کلیه مطالبی که باید بدانید، هماهنگ باشید، یا ذهن شما به اندازه کافی چالاک نیست تا در محیط کاری موفقیت آمیز عمل کند یا اینکه انگیزه لازم برای انجام دادن کارها یا انرژی کافی برای رسیدن به اهدافتان را ندارید، و غیره.
هدف این کتاب فراتر رفتن از این موانع و پایان دادن به حالتی از سرگردانی و نادانی است: شکستن زنجیرههای ذهنی عمومی و تخطی از دروغهایی که از والدین، رسانهها یا تبلیغات فرا گرفتهایم، که به ما میگویند ما محدودیم و به نوعی، ما کافی نیستیم، نمیتوانیم باشیم، انجام دهیم، داشته باشیم، خلق کنیم یا سهیم باشیم.»