کتاب پلی سولفون ها
معرفی کتاب پلی سولفون ها
کتاب الکترونیکی پلی سولفون ها نوشتۀ سامال بابان زاده و شهرام مهدی پور عطایی است و انتشارات انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران آن را منتشر کرده است. کتاب پلی سولفون ها، به بررسی ساختار و خواص و تاریخچۀ این ماده پرداخته است.
درباره کتاب پلی سولفون ها
پلیمر یا بزرگ مولکول یا بسپار، مولکولهای بسیار بزرگی است که از اتصال چند صد مونومر به یکدیگر و تشکیل زنجیرههای بلند شکل میگیرد. کلمه polymer ریشه یونانی دارد و از کلمۀ "پلی" به معنای چند و "مر" به معنی بخش یا قسمت تشکیل شده است. مونومر کوچکترین واحد تکرارشونده پلیمر است. مثلاً اگر یک تسبیح را بهعنوان یک زنجیر پلیمر در نظر بگیرید، دانههای تسبیح در حکم مونومرهای آن هستند. پلیمرها را میتوان از طرق مختلف دستهبندی کرد. پیشرفت در زمینههای شیمی پلیمر و شیمی آلی منجر به ساخت پلیمرهای مولکولی بر اساس برهمکنشهای غیرکوالانسی بازگشتپذیر یا هیدروژنی شده است. ابرمولکولهای پلیمری شامل تعدادی اجزا یا زیر واحد مولکولی بر پایهٔ برهمکنشهای غیرکوالانسی و اتصالات هیدروژنی برگشتپذیر است. دانشنامه پلیمر شامل ۵۰ جلد است که شماری از اساتید و متخصصان برجسته کشور تألیف آن را بر عهده دارند. در هریک از این کتابها سعی شده است، با معرفی یک خانواده از پلیمرهای پرکاربرد، ساختار، خواص، کاربردها و روشهای تولید آن به زبانی علمی و ساده ارائه شود. کتاب پلی سولفون ها، به بررسی ساختار و خواص و تاریخچۀ این ماده پرداخته است.
خواندن کتاب پلی سولفون ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به علم شیمی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب پلی سولفون ها
«پلی آریل اتر سولفون ها گرمانرمهای بیشکل آروماتیکی هستند که به دلیل داشتن خواص منحصر به فرد به عتوان مواد مهندسی با کارایی بالا در نظر گرفته میشوند. همانطور که از نام آن پیداست، واحدهای تکرارشونده زنجیره اصلی پلی آریل اتر سولقوت متشکل از گروه آریل آروماتیکی، اتصالات اتر و گروههای سولفون است.
ویژگی ساختاری مهمی که این پلیمرها را از دیگر پلیمرها متمایز میکند، حضور گروههای دیآریل سولفون در موقعیت پارا است...»
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه