دانلود و خرید کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت) زین العابدین رهنما
تصویر جلد کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت)

کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت)

معرفی کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت)

کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت) نوشتهٔ زین العابدین رهنما است. انتشارات علمی و فرهنگی این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بخشی از زندگی حضرت رسول اکرم (ص) را شرح داده است.

درباره کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت)

زین العابدین رهنما در کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت) بخشی از زندگی‌نامهٔ پیامبر اسلام را بیان کرده است این کتاب جلد سوم از مجموعه‌ای سه‌جلدی است که در آن وقایع رحلت  و پس‌از رحلت حضرت محمد شرح داده شده است. این اثر در ۳۴ فصل نگاشته شده که عنوان برخی از آن‌ها عبارت است از «اولین تصفیه‌ای که به وسیلهٔ یک خطبه و نماز به وجود آمد»، «منزل من، پرستشگاه من و آرامگاه ابدی من»، «سلمان می‌گوید...»، «عایشه»، «به خدا که بهتر از او نیافتم»، «استخوان گلوی او را...»، «برق اشک‌ها به جای برق شمشیرها»، «پیغمبر نوری است که از او روشنایی کسب می‌شود»، «بهشت زیر سایهٔ شمشیرها قرار دارد»، «در این‌جا شرک و نفاق برای همیشه دفن خواهد شد»، «مقابلهٔ اطمینان و شک»، «نخست نجات اسرا و سپس انتقام»، «خدا چه چیز را دوست دارد؟»، «از فتح و از شکست، از هر دو نتیجه می‌گرفتند»، «چه کسی باید بر شما حکومت کند؟»، «رستاخیز و روز قیامت چگونه است؟» و «این نور خاموش‌شدنی نیست».

خواندن کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب زندگی‌نامهٔ پیامبر اسلام پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پیامبر (جلد سوم، رحلت)

«پیامبر با خوشرویی گفت: «بروید. شما آزاد هستید و کسی مزاحم شما نخواهد شد». این را گفت و عفو عمومی را دربارهٔ قریش و مردم مکه که آن همه سوابق دشمنی و مخالفت با وی داشتند صادر کرد. سپس با اصحاب خود و به همراهی هزاران افراد مسلمان به سوی کعبه روان شد.

وقتی که وارد صحن کعبه گردید در این فضای وسیع جایی خالی دیده نمی‌شد. محمد به کعبه رفت. به دیوارهای کعبه که صورت فرشتگان و پیغمبران بر آن‌ها نقش شده بود به دقت نگریست. صورت ابراهیم نیز در آن‌جا بود که چند تیر به دست داشت و با آن فال می‌گرفت. صورت کبوتری هم بود که با چوب ساخته بودند. فرشتگان به صورت زنان نقش شده بودند. هبل آن خدای عقیقی هم با بت‌های دیگر در گوشه و کنار کعبه دیده می‌شدند. محمد نگاه دقیقی به همهٔ آن‌ها کرد و با چوب دست خود کبوتر را به زمین انداخت و شکست سپس گفت: «حق آمد و باطل را از میان برد، زیرا باطل همیشه ازمیان‌رفتنی است». سپس دستور داد که همهٔ بت‌ها را فروریختند و نقش‌ها و تصویرها را خراب کردند. بدین گونه محمد کاری را که در مدت بیست سال می‌خواست با دعوت انجام دهد در ظرف یک روز پایان داد و ریشهٔ بت‌پرستی را از خانهٔ خدا با حضور همهٔ رؤسای قریش برانداخت. افراد متعصب مکه، که اگر در وقت دیگر بود کسی جرئت نداشت در حضور آن‌ها دست به یکی از این بت‌ها بزند، امروز می‌دیدند که همهٔ بت‌هایشان سرنگون شده و زیر پا خرد می‌شود و چیزی نمی‌گفتند. قیام محمد به ضد بت‌ها و بت‌پرست‌ها فقط به بت‌های کعبه محدود نگردید، بلکه بت و بت‌پرستی را در اجتماع و در افکار و در میان طبقات جامعه که افراد حیله‌گر خود را به زور یا پول به مقامات پرستش و احترام بی‌کران رسانده بودند ریشه‌کن ساخت. مزیتی برای هیچ کس به هیچ عنوان نه حاکم و نه آمر و نه پیشوا قائل نشد و این اصل را جانشین همهٔ اصول و مبادی اجتماعی و سیاسی و بهترین پایهٔ تشکیلات حکومتی قرار داد: «آن کس بر شما ریاست کند که بهترین و شریف‌ترین شما نزد پروردگار باشد. آن کس که تقوا و پرهیزکاری‌اش بیش از دیگران باشد».»

۷۰%