کتاب تاریخ فلسفه اسلامی
معرفی کتاب تاریخ فلسفه اسلامی
کتاب تاریخ فلسفه اسلامی نوشتهٔ هانری کربن و سیدحسین نصر و عثمان یحیی و ترجمهٔ سیداسدالله مبشری است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب تاریخ فلسفهٔ اسلامی است.
درباره کتاب تاریخ فلسفه اسلامی
کتاب تاریخ فلسفه اسلامی [از آغاز تا درگذشت ابن رشد (۵۹۵ هجری - ۱۱۹۸ میلادی)] چشماندازی همهجانبه و فراگیر از تاریخ فلسفهٔ اسلامی را در اختیار شما قرار داده است. این اثر را هانری کربن، محقق اسلامی، فیلسوف و مورخ دین نوشته است. او تفسیر قطعی فلسفهٔ اسلامی و سنتی از آغاز تا به امروز را انجام داده و مضامین مهم دیدگاه اعتقادی و عرفانی فلسفهٔ اسلامی را از طریق مقایسههای موازی و دررابطهبا عمیقترین جریانات فلسفهٔ غرب روشن کرده است.
خواندن کتاب تاریخ فلسفه اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب تاریخ فلسفهٔ اسلامی پیشنهاد میکنیم.
درباره هانری کربن
پروفسور هانری کربن متولد ۱۹۰۳ و درگذشتهٔ ۱۹۷۸، ایرانشناس، فیلسوف و اسلامشناسی فرانسوی بود که بخشی از عمر خود را برای تحقیق و پژوهش در ایران و خاورمیانه و در همنشینی با علامه طباطبایی و دیگر اندیشمندان مسلمان گذراند؛ بهطوریکه علامه طباطبایی و سیدحسین نصر او را مردی قلباً شیعه دانستهاند. او از نخستین خارجیهایی بود که فلسفهٔ اشراق سهروردی و حکمت متعالیهٔ ملاصدرا را به اروپاییان معرفی کرد. هانری کربن صاحب مکتبی در تاریخ فلسفهٔ اسلامی بود و عقیده داشت فلسفهٔ اسلامی با فلسفهٔ عربی معادل نیست و با مرگ ابنرشد تمام نشده است؛ بلکه این فلسفه، سنتی زنده و پویا است که در شرق دنیای اسلام بهویژه ایران به اوج خود رسیده است. هانری کربن همچنین از پایهگذاران فلسفهٔ تطبیقی است که به انتقاد از فلسفهٔ مدرن غرب بر پایهٔ سنت فلسفهٔ اسلامی میپردازد. او در معرفی اسلام شیعی در غرب تأثیر بسیاری داشت و توجه مطالعات شرقشناسی را از اسلام سنی به اسلام شیعی جلب کرد.
درباره سیدحسین نصر
سیدحسین نصر زادهٔ ۱۹ فروردین ۱۳۱۲ در تهران، فرزند سید ولیالله نصر و نبیره شیخ فضلالله نوری است. او فیلسوف و متألهٔ سنتگرای ایرانی و استاد علوم اسلامی در دانشگاه جرج واشینگتن در ایالات متحدهٔ آمریکا است که مقالات و کتب دانشگاهی بسیاری نوشته است. او در تهران زاده شد و در نوجوانی برای ادامهٔ تحصیل به آمریکا رفت. کارشناسی فیزیک را از مؤسسهٔ فناوری ماساچوست (MIT) گرفت و تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه هاروارد در رشتهٔ فلسفه و تاریخ دانش گذراند. او بنیانگذار انجمن حکمت و فلسفهٔ ایران و صاحب تألیفات و پژوهشهای بسیاری در حوزهٔ فلسفه است. از جمله آثار او میتوان به «سه حکیم مسلمان»، «نظر متفکران اسلامی دربارهٔ طبیعت»، «شیعه در اسلام» و «فلسفه در سرزمین نبوت» اشاره کرد.
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۹۰ صفحه
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۹۰ صفحه