کتاب تحلیل های راهبردی
معرفی کتاب تحلیل های راهبردی
کتاب الکترونیکی تحلیل های راهبردی نوشتۀ بابک حاجیان است و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است. کتاب تحلیل های راهبردی به فرایند تحقیق در یک سازمان و محیط کاری آن برای تدوین استراتژی اشاره دارد.
در کتاب تحلیل های راهبردی
تعاریف بسیار دیگری از تحلیل راهبردی با دیدگاهی متفاوت وجود دارد، اما همه آنها شامل بسیاری از عوامل مشترک هستند. تحلیل راهبردی به ارزیابی محیط کاری سازمان اشاره دارد. محیط کاری به طور کلی نحوۀ ادارۀ کسبوکار سازمان را مشخص میکند و کمک میکند تا عملکرد سازمان و همچنین فرهنگ سازمانی را متناسب با اهداف تعیین شده و قابلیت برآورده شدن، مورد بررسی قرار میدهد. تحلیل های راهبردی ابزاری مهم و کلیدی است که برای نگاه کردن به «تصویر بزرگ» استفاده میشود. چنین ابزاری بر تغییرات محیط کسبوکار که میتواند تأثیر مثبت یا منفی داشته باشد، تمرکز دارد. برای مثال، یک تأثیر مثبت ممکن است معرفی یک فناوری جدید باشد که شرکت را قادر میسازد تا به تعداد بیشتری از مشتریان دست یابد. در کتاب تحلیل راهبردی به مباحث زیر پرداخته شده است.
۱- تعیین سطح تحلیل
۲- انتخاب تیم جمعآوریکننده اطلاعات
۳- انتخاب و استفاده از یک یا چند روش تحلیلی مانند SWOT یا PESTLE
۴- خلاصه نمودن یافتههای به دست آمده
۵- فرموله کردن راهبرد نهایی بر اساس تجزیه و تحلیل طراحی شده
خواندن کتاب تحلیل های راهبردی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث مدیریتی و کسب و کار مناسب است.
بخشی از کتاب تحلیل های راهبردی
«تجزیه و تحلیل استراتژیک نقاط قوت و ضعف داخلی و فرصتها و تهدیدات خارجی را که بر رشد سازمان تأثیر میگذارد شناسایی خواهد کرد و به شما کمک میکند تا جنبههای داخلی سازمان را که به پیشرفتهای کسبوکار میافزایند مطالعه و بررسی کنید و از آنها به عنوان مزیت رقابتی نسبت به رقبای خود استفاده کنید. برای دستیابی به این مهم پنج مرحله فرآیند شامل هدفگذاری، تجزیه و تحلیل، شکلگیری استراتژی، اجرای استراتژی و نظارت بر استراتژی را بهطور جدی مورد توجه قرار داد. برای دستیابی به هر تحلیلی نیازمند نقشه راه و عوامل و ابزارهایی هستیم. لذا ابزارهای تحلیل راهبردی یا ابزارهای تحلیل کسبوکار، ابزارها و سیستمهایی هستند که سازمانها برای افزایش اثربخشی عملیات خود از آنها استفاده میکنند. این شامل ایجاد درک بهتر از بودجه آنها و ایجاد چارچوبهای زمانی پروژه کارآمد میشود.
بنگاههای اقتصادی بهمنظور طراحی راهبردهای کسبوکار خود نیازمند درک مناسبی از شرایط موجود و آنچه قصد رسیدن را دارند، هستند. سه مؤلفه مهم این مسیر شامل:
چشمانداز: دستاوردی که در بلندمدت بهدست خواهند آورد.
بیانیه مأموریت: چیستی و ماهیت یک بنگاه اقتصادی را در بر خواهد گرفت.
ارزشها- اعتقادات اساسی یک بنگاه اقتصادی منعکسکننده تعهدات و اخلاق آن است...»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۱ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۱ صفحه