کتاب انواع رسانه آموزشی
معرفی کتاب انواع رسانه آموزشی
کتاب انواع رسانه آموزشی نوشتهٔ تکتم احمدزاده ثانی و محمدجعفر صادقی قوچانی و زهره نصرالله زاده و حسن پیلارام و حمیدرضا قربان زاده است. انتشارات رازنهان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب انواع رسانه آموزشی
در کتاب انواع رسانه آموزشی فرایند علمی و اجرایی کمیتهٔ رسانه معرفی شده است. در این کتاب، رسانههایی تهیه شده از نظر ضرورت و تطابق با گروه هدف و اثربخشی آن بررسی میشود تا ضمنتهیهٔ رسانههایی با کارایی بالا، جلوگیری از اتلاف هزینهها و ارتقای سواد سلامت را در برداشته باشد.
خواندن کتاب انواع رسانه آموزشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران سلامت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب انواع رسانه آموزشی
«آموزش سلامت با هدف ترغیب مردم به اینکه بخواهند سالم باشند بدانند چگونه سالم بمانند برای حفظ سلامت فردی و اجتماعی اقدام نمایند و در موقع لزوم طلب کمک کنند جزء لاینفک سیستم ارائه خدمات بهداشتی به شمار میرود. آموزش سلامت به منظور تحقق این اهداف و توانا ساختن مردم در یادگیری و بکار بردن مهارتها برای ارتقای سلامت نیاز به تشویق مردم به مشارکت در برنامه ریزی و اجرای مراقبتهای بهداشتی اولیه توجه و درک صحیح از فرهنگ جوامع، شیوه زندگی و مهارتهای زندگی آنها و برقراری ارتباط خوب با مردم که تبادل اطلاعات و افکار را بطور واضح و روشن میسر سازد و انتخاب مناسبترین تکنولوژی آموزشی در برنامه های ارتقاء سلامت دارد. استفاده از تکنولوژی آموزشی مناسب یادگیری سریعتر، موثرتر و پایدارتر میشود. بخشی از تکنولوژی آموزش ی مربوط به انتخاب رسانههای مناسب است. به طور کلی رسانه به کلیه امکاناتی اطلاق میشود که میتوانند شرایطی را در محیط آموزشی به وجود آورند که تحت آن شرایط یادگیرندگان قادر باشند اطلاعات، رفتار و مهارتهای جدیدی را با درک کامل بدست آورند. به عبارت دیگر رسانهها افراد ابزار یا موقعیتهایی هستند که به وسیله آنها پیام ارائه میشود. ویژگیهای رسانه های آموزشی متفاوت است. فرم و فرمت آنها مختلف است. توانائیهای بالقوه و بالفعل آنها متغیر است. برای انتقال پیامهای متفاوت در موقعیتهای گوناگون به مخاطبان مختلف نیاز به استفاده از رسانه خاصی داریم تا به تاثیر مورد انتظار دست یابیم. این وظیفه آموزش دهنده است تا با آگاهی و آشنایی با آنچه در اختیار دارد نوع یا انواعی از رسانهها را متناسب با نیازها و موقعیت فراگیران برگزیند. اکنون رسانههای آموزشی جزئی تفکیک ناپذیر از فرآیند آموزش و یادگیری به شمار میروند.»
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۳ صفحه
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۳ صفحه