کتاب اسلامی سازی دانش
معرفی کتاب اسلامی سازی دانش
کتاب اسلامی سازی دانش نوشتهٔ لیف استنبرگ و ترجمهٔ گروه مترجمان است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب اسلامی سازی دانش
کتاب اسلامی سازی دانش به بررسی مبحث معاصر اسلامیسازی دانش سامان پرداخته است. چهار فردی که آثارشان بررسی شده یا از نخبگان فکری اسلاماند یا از مسلمانان اروپا و آمریکای شمالی به شمار میروند؛ تازه مسلمان و فیزیکدان فرانسوی «موریس بوکای»؛ دانشمند آمریکایی - ایرانی سید حسین نصر؛ نویسنده پاکستانی - بریتانیایی ضیاء الدین سردار؛ و دانشمند عربی - امریکایی «اسماعیل راجی فاروقی. این چهار نفر نمایندهٔ چهار موضع عمده در برداشت فعلی از اسلاماند و همواره بر متفکران مسلمان دیگر تأثیر میگذارند. این افراد به منظور فرمولبندی اندیشهها در موضوع امکان اسلامیسازی علم نوعی اصطلاحشناسی اسلامی و تفسیری خاص از تاریخ اسلام را به خدمت میگیرند و به نظر میرسد تفسیر این چهار نفر بر نگاه دانشمندان کشورهای اسلامی هم تأثیر میگذارد؛ چنانکه رأی آنها را به مثابهٔ تفاسیر مرجع از اسلام در کانون بحث قرار میدهند و درباره آن گفتوگو میکنند.
دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۳ و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم به منظور بالابردن سطح آگاهیهای سیاسی طلاب در زمینههای جهان اسلام، ایران و روابط بینالملل شروع به کار کرد. آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونهای که پاسخگوی الزامات عصر ما باشد، به عنوان مأموریت اساسی این دانشگاه قرار گرفت. از آنجا که نقش بی بدیل و حیاتی پژوهشهای بنیادی و کاربردیِ مبتنی بر مبانی اسلامی (فلسفی، کلامی، فقهی و...)، در تولید علم دینی و سیاستگذاری جامعنگر و معطوف به نیازهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، امری بدیهی و انکارناپذیر است، انتشارات دانشگاه باقرالعلوم آمادهسازی و انتشار محتویات آموزشی و پژوهشی را بر عهده گرفته است.
خواندن کتاب اسلامی سازی دانش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۶۵۶ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۶۵۶ صفحه