کتاب فقر عرفی گرایی
معرفی کتاب فقر عرفی گرایی
کتاب فقر عرفی گرایی نوشتهٔ طه عبدالرحمن و ترجمهٔ سعید فتحعلی زاده است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب فقر عرفی گرایی
کتاب فقر عرفی گرایی یکی از آثار اندیشمند مراکشی طه عبدالرحمن است. این کتاب از دو بخش اساسی شکل گرفته که در بخش نخست، نویسنده میکوشد با نقد چهار پارادایم اصلی در سکولاریسم اخلاقی در فلسفه غرب، پارادایمی جایگزین و برآمده از فلسفهٔ اسلامی را پیشنهاد کند، و در بخش دوم به نقد بنیادین تقلیدپیشگی روشنفکران غرب گرای معاصر جهان اسلام بپردازد.
دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۳ و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم به منظور بالابردن سطح آگاهیهای سیاسی طلاب در زمینههای جهان اسلام، ایران و روابط بینالملل شروع به کار کرد. آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونهای که پاسخگوی الزامات عصر ما باشد، به عنوان مأموریت اساسی این دانشگاه قرار گرفت. از آنجا که نقش بی بدیل و حیاتی پژوهشهای بنیادی و کاربردیِ مبتنی بر مبانی اسلامی (فلسفی، کلامی، فقهی و...)، در تولید علم دینی و سیاستگذاری جامعنگر و معطوف به نیازهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، امری بدیهی و انکارناپذیر است، انتشارات دانشگاه باقرالعلوم آمادهسازی و انتشار محتویات آموزشی و پژوهشی را بر عهده گرفته است.
خواندن کتاب فقر عرفی گرایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۸۹ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۸۹ صفحه
نظرات کاربران
با درود من مترجم کتاب هستم یک کتاب جدی در نقد روسو،دورکیم،کانت و لوک فری در جداسازی اخلاق از دین کتاب مورد تحسین جشنواره کتاب سال حوزه در سال ۱۴۰۰ واقع شد اما به سبب چاپ و توزیع بسیار بدش دیده و شناخته