کتاب طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته
معرفی کتاب طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته
کتاب طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته نوشتهٔ اندی دیویسون و ترجمهٔ علی حسین پور زلتی و علی طاهری میرقائد و سینا وحدتی راد است. مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته
کتاب طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته به ارائهٔ دستاوردهای علمی و عملی در زمینهٔ طراحی، اجرا و مدیریت سیستمهای مداربسته، میپردازد. هدف کتاب ارائهٔ یک چشمانداز عملی در حوزه سیستمهای آبزيپروری با آب برگشتی یا مداربسته است که در طراحی، ساخت و راهاندازی این سیستمها اثرگذارند.
درباره مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران جانورشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته
«سیستمهای مداربسته نسبت به سیستمهای سنتی آبزيپروری دارای مزایای متعددی میباشند. این سیستمها با استفاده از آب و فضای نسبتاً کم، قادر به تولید مقدار قابل توجهی ماهی هستند. سیستمهای مداربسته جریانهای پسماند مانند فضولات ماهی را به طور مؤثر تصفیه، جمعآوری و بازیافت میکند. جداسازی این سیستمها از منابع آبی موجود، از فرار ماهی و ورود گونههای درنده جلوگیری میکند. به همین ترتیب، محیط داخلی مزرعه از شرایط آب و هوایی بیرون مستقل بوده و لذا امکان کنترل و پایش دقیق شرایط محیطی مزرعه فراهم میشود. این امر فرصتی را برای تنظیم سیستم به منظور بیشینهسازی رشد و تولید ماهی ایجاد میکند. همچنین، رویههای امنیت زیستی با هدف حفاظت از ماهی در برابر شیوع بیماريها به شدت قابل کنترل است و بدین ترتیب، نیاز به استفاده از واکسن و آنتیبیوتیکها را برطرف میسازد. در نهایت، این سیستمها قابلیت اتوماسیون در سطوح بالا را برای کاهش هزینههای نیروی کار دارا هستند و میتوان آنها را در نزدیکی بازارهای شهری مستقر کرد که منجر به کاهش هزینههای حمل و نقل میشود».
حجم
۵٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه
حجم
۵٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه