دانلود و خرید کتاب دومینوی اصلی زندگی گری کلر ترجمه مهسار مشتاق
تصویر جلد کتاب دومینوی اصلی زندگی

کتاب دومینوی اصلی زندگی

معرفی کتاب دومینوی اصلی زندگی

کتاب «دومینوی اصلی زندگی» نوشتۀ گری کلر، جی پاپاسان و ترجمۀ مهسار مشتاق  است و انتشارات ابوعطا آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب دومینوی اصلی زندگی

کتاب دومینوی اصلی زندگی، یک راهنمای عملی است که به شما نشان می‌دهد چگونه با تمرکز بر یک کار اصلی در زندگی و کار، می‌توانید به نتایج شگفت‌انگیزی دست یابید. این کتاب ۴ بخش اصلی دارد که هرکدام مفاهیم خاص خود را توضیح می‌دهند؛ دومینوی اصلی: این بخش به معرفی اصل ساده و درعین‌حال قدرتمند تمرکز بر یک چیز می‌پردازد. در این بخش توضیح داده می‌شود که چگونه انجام یک کار درست در زمان مناسب می‌تواند سبب نتایج شگفت‌انگیزی در زندگی شما شود. دروغ‌ها: در این بخش، نویسندگان به بررسی باورهایی می‌پردازند که به‌اشتباه برای دستیابی به موفقیت به ما آموخته شده‌اند. این دروغ‌ها ما را گمراه کرده و باعث می‌شوند که تمرکز خود را از کارهای اصلی و مهم زندگی‌مان دور کنیم. حقیقت و نتایج شگفت‌آور: در این بخش، نویسندگان بر اهمیت ساده‌سازی کارها و تمرکز بر آنچه که واقعاً مهم است تأکید دارند. این بخش نشان می‌دهد که چگونه تمرکز بر یک هدف بزرگ و انجام کارهای کوچک و مؤثر می‌تواند نتایج فوق‌العاده‌ای را به ارمغان آورد و کشف استعدادهایی که در درونتان نهفته است: این فصل به شما کمک می‌کند تا با استفاده از روش‌های خاص، استعدادهای نهفته خود را کشف کرده و در مسیر تحقق اهداف خود گام بردارید. شما یاد خواهید گرفت که با کمترین استرس و بیشتر باانرژی و تمرکز، می‌توانید به نتایج عالی دست یابید.

کتاب دومینوی اصلی زندگی به شما می‌آموزد که چگونه با انجام کارهای کوچک، دائم و هوشمندانه، می‌توانید موفقیت‌های بزرگ را به دست آورید. همچنین بر این نکته تأکید می‌شود که برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ نباید درگیر انجام چندین کار هم‌زمان شوید. تمرکز بر یک هدف اصلی و انجام آن با بهترین کیفیت می‌تواند شما را در زندگی شخصی و حرفه‌ای به بالاترین سطح از بهره‌وری برساند.

یکی از اصول کلیدی که کتاب دومینوی اصلی زندگی به آن اشاره دارد این است که انتخاب هدف‌های کوچک‌تر و قابل‌دستیابی به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر به موفقیت‌های بزرگ برسید و از اضطراب و استرس بی‌مورد دور شوید. اگر بخواهید از زندگی خود بهره‌وری بیشتری داشته باشید، شروع با هدف‌های کوچک و تمرکز بر آن‌ها می‌تواند بهترین استراتژی باشد.

خواندن کتاب دومینوی اصلی زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خودیاری و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است