معرفی کتاب آن یک چیز
کتاب آن یک چیز نوشتهٔ گری کلر و جی پاپاسان و ترجمهٔ بهزاد جوادی است و انتشارات نیکمهر آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب آن یک چیز
انسان امروزی خواستار کاهش اضطراب و حواسپرتی و رهایی ازدستاوردهای بدون کیفیت درزندگی حرفهای و خانوادگی است و همهٔ تلاشهای او در راستای رسیدن به بهرهوری شغلی بالاتر و درآمد بیشتر در کنار احساس رضایت در زندگی شخصی است.
کتاب آن یک چیز به شما یادخواهد داد تا چگونه این امور را مدیریت کرده و از آنها در جهت پیشبرد اهداف شخصی استفاده کنید.
آنچه در این کتاب به شما معرفی می شود و چگونگی انجام آن عبارتاند از:
۱. به موارد اصلی بپردازید و امور حاشیهای را نادیده بگیرید.
۲. نتایج و دستاوردهای بهتر و بیشتری را در زمان کمتری بهدست بیاورید.
۳. نیرو و انگیزه لازم را برای حرکت به سمت هدفتان ایجاد کنید.
۴. میزان استرس و اضطراب را کاهش دهید.
۵. بتوانید بهصورت مداوم انرژی خود را احیا کنید.
۶. در مسیر خود به سمت پیشرفت ثبات داشته باشید و از افت وخیز به دور باشید.
۷. آن چیزی را که برایتان مهم است به دست آورید.
خواندن کتاب آن یک چیز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آن یک چیز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آن یک چیز |
| حجم فایل کتاب: | ۲.۸ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۸۲۸۷۱۳۱ |
| تعداد صفحهها: | ۲۲۷ صفحه |
| قیمت کتاب: | رایگان |

کتاب آن یک چیز یه کتاب انگیزشی برای مدیریت کردن جوانب مختلف زندگیه ولی مطلب جدید برای گفتن داره که این نسبت به بقیه کتابا خاصش میکنه این کتاب برای من مفید بود و باعث شد بپذیرم برای موفق شدن...بیشتر
بزرگ فکر کردن همان بزرگ زندگی کردن است
برای کسایی که برای شروع یادگیری مهارت های جدید اینقدر سردرگم هستن که نمی دونن از کجا شروع کنن و متاسفانه خیلی وقتا هم شروع نمی کنن میتونه کمک بکنه.
برای استارت اول خوبه، کسانی که میخوان شروع بخواندن کتاب کنند در این زمینه شروع خوبی
عالیه
عالی
کتاب فوقالعاده قشنگی بود شدید پیشنهاد میکنم
این کتاب حیلی کتاب آندرریتدی هستش اولا متن خیلی روونه و مثل بعضی از کتاب های خودیاری نیستش که بخواد از کلمه های علمی استفاده کنه تا شما را متقاعد کنه مشکلی که بیشتر ما داریم اینه که می خواهیم...بیشتر
به نظرم کتاب خیلی خوبیه و چیز های جدید و دیدگاه جدیدی راجب زندگی و موفقیت یاد میده خوشم اومد کمک کنندست
مناسب برای مطالعه
عالی
ترجمه بسیار روان و قابل فهم بود با اینکه کتاب رایگان هست و مفاهیم را عالی توضیح داد
کتاب عالی
خیلی عالی مفید بود ، خیلی خوب اهمیت تمرکز و الویت داشتن در زندگی رو توضیح و نشون داده
بسیار مفید 👌🏼👌🏼