کتاب سرای امن در سیره استاد
معرفی کتاب سرای امن در سیره استاد
کتاب سرای امن در سیره استاد نوشتهٔ مروه دولت آبادی و رقیه السادات مومن است. انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب سرای امن در سیره استاد
کتاب سرای امن در سیره استاد مروری بر الگوی جامع تربیتی آیتالله مهدوی کنی (ره) در حیطهٔ زن، خانواده و جامعه است.
خواندن کتاب سرای امن در سیره استاد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سرای امن در سیره استاد
«علاقه آقا محمدرضا به نشستن پای منبر علمایی که به کن میآمدند و یادگیری و ارائه بسیار خوب قرآن و آموزههای دینی در همان کودکی و دوران دبستان، نشانههایی از استعداد و علاقهاش به انتخاب کسوت روحانیت بود و خانوادهاش را بر حمایت از او در این مسیر مصمم میساخت. شوق او به تعمم در زمانهای خودنمایی میکرد که محدودیتهای مذهبی از سوی رژیم پهلوی با سختگیری بر عملکرد روحانیان و حتی خلع لباس روحانیت، معیشت بسیار سخت طلبگی، منع عزاداری و روضهخوانی، اشغال ایران توسط متفقین و آزار سربازانشان بر مردم شهری و روستایی، کشف حجاب و منع پوشش چادر و لچک برای دختران و بانوان این مرز و بوم در این روزگار بسیار نمود داشت؛ لذا بعید به نظر میرسید که این شوق، یک علاقه و هیجان زودگذر باشد؛ لذا با تأکید خود مرحوم برهان خیلی سریع معمم شدند.
هجرت به قم در ۱۷سالگی (۱۳۲۷ هـ.ش) اتفاق افتاد. در مدرسه فیضیه و حجتیه از محضر استادان بزرگی چون استاد جعفر سبحانی، سیدجواد حسینی در درس معالم، سیدمحمدرضا صدر درس مطول، شیخ عبدالجواد سدهی و آیتالله مجاهدی مکاسب و کفایه و قسمتی از رسائل، قوانین شیخ یوسف شاهرودی و کفایه را آیتالله سلطانی و مرعشی نجفی استفاده نمود. بیان مطول را نیز از آیتالله مشکینی، فلسفه علامه طباطبایی و آیتالله رفیعی، شرح تجرید را از شهید مطهری، درس خارج را از امام راحل و آیتالله بروجردی در آنجا آموخت. بنابر گفته خود مرحوم استاد، آیتالله بروجردی از نظر جهتگیریهای فقهی و روش برخورد با مسائل فقهی، از نظر فلسفه و آشنایی با قرآن و افکار و اندیشههای نو مرحوم علامه طباطبایی و از نظر سیاسی و اخلاقی، امام بیش از همه در شخصیتشان تأثیر گذاشتند.»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه