دانلود و خرید کتاب جامعه شناسی روابط زن و مرد هانیه ورشوچی منفرد
تصویر جلد کتاب جامعه شناسی روابط زن و مرد

کتاب جامعه شناسی روابط زن و مرد

معرفی کتاب جامعه شناسی روابط زن و مرد

کتاب «جامعه شناسی روابط زن و مرد» نوشۀ هانیه ورشوچی منفرد است و  نشر خسرو خوبان آن را منتشر کرده است. این کتاب به بازنمایی خانواده در سینمای ایران (۱۳۹۰ - ۱۳۷۰) می‌پردازد.

درباره کتاب جامعه شناسی روابط زن و مرد

کتاب جامعه‌شناسی روابط زن و مرد، بازنمایی خانواده در سینمای ایران (۱۳۹۰-۱۳۷۰) به بررسی نحوۀ بازنمایی روابط زن و مرد در سینمای ایران طی۲ دهه پرداخته است. هانیه ورشوچی منفرد با تحلیل محتوای کیفی و استفاده از تکنیک نشانه‌شناسی (تحلیل همنشینی و جانشینی)، تلاش کرده است تصویری واقع‌بینانه از این روابط ارائه دهد. این مطالعه به طور خاص بر فیلم‌های خانوادگی ساخته‌شده توسط کارگردانان زن و مرد تمرکز دارد و برای این منظور، ۱۲ فیلم از طریق نمونه‌گیری هدفمند انتخاب شده‌اند. کتاب جامعه‌شناسی روابط زن و مرد از نظریه‌های گوناگون اجتماعی مانند نظریه فمینیسم و نظریۀ فیلم فمینیستی، نظریۀ روابط اجتماعی ماکس وبر، نظریۀ خانواده پارسونز و نظریۀ برجسته‌سازی بهره گرفته است تا بازنمایی این روابط را در ابعاد اجتماعی، فرهنگی و جنسیتی بررسی کند.

کتاب جامعه‌شناسی روابط زن و مرد نشان می‌دهد که بازنمایی روابط زن و مرد در سینمای ایران دستخوش تحولاتی شده است، اما هنوز از واقعیت‌های این روابط فاصله دارد. گرچه فیلم‌سازان نتوانسته‌اند پیچیدگی‌ها و ابعاد چندلایۀ این روابط را به‌خوبی تصویر کنند، سینما به‌عنوان ابزاری برای انتقال فرهنگ و بازتاب مسائل اجتماعی، تا حدودی در این مسیر موفق بوده است. کتاب جامعه‌شناسی روابط زن و مرد با پرداختن به چالش‌ها و محدودیت‌های سینمای ایران در بازتاب روابط خانوادگی و جنسی، بر اهمیت وظیفۀ سینما در ارائۀ تصویری دقیق‌تر و تأثیرگذارتر از واقعیت‌های اجتماعی تأکید می‌کند. کتاب جامعه‌شناسی روابط زن و مرد اثر علاوه بر تحلیل سینما، دریچه‌ای برای درک تحولات اجتماعی و فرهنگی مرتبط با زنان و مردان در ایران معاصر می‌گشاید.

خواندن کتاب جامعه شناسی روابط زن و مرد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به جامعه‌شناسان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به تحلیل فیلم پیشنهاد می‌کنیم.

متون تخصصی زبان انگلیسی در علوم تربیتی
آشنایی با نرم‌افزارهای تخصصی آبیاری و زهکشی
فاطمه کار اندیش
حساب دیفرانسیل و انتگرال توابع چند متغیره
سیداحمد مجلل‌رستمی
کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی (جلد اول)
سید ابوالفضل حسینی نیک
طرح کسب و کار
دانشکده کسب و کار هاروارد
شب باران
مهناز پارسا
پژوهش و دانشگاه: ارایۀ الگویی برای افزایش بهره‌وری پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها با استفاده از نظریه مبنایی (GT)
اکبر فرجی ارمکی
مدیریت بحران و ریسک