کتاب کارآفرینی پل بین توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان
معرفی کتاب کارآفرینی پل بین توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان
کتاب کارآفرینی پل بین توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان نوشتهٔ نرجس داوری است و انتشارات خط آخر آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب کارآفرینی پل بین توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان
کارآفرینی بیشک از همان اوان زندگی غارنشینی، کوچنشینی و چادرنشینی و اهلیکردن حیوانات و کشف گندم (حدود یازده هزار سال پیش) و آغاز دام پروری و کشاورزی وجود داشته است. بخشی از تاریخ و اساطیر کشورها و جوامع بشری دربارهٔ کارآفرینی مردان و زنان بزرگی است که در طول زندگی خود، کارهای شگرفی انجام دادهاند و برای آیندگان و جهانیان، سرمشق و الگو قرار گرفتهاند. زندگی حضرت محمد (ص) قبل از مبعوثشدن به پیامبری، در مدیریت کسبوکارهای بازرگانی حضرت خدیجه (س) و اکتساب لقب امین، در این زمره است.
کارآفرینی، مفهومی است که همراه با خلقت بشر وجود داشته است. به تعبیری دیگر، کارآفرینی، کانون و مرکز ثقل کار و تلاش و پیشرفت بشر در عصر مدرنیته، تلقی میشود. به زبان ساده، کارآفرینی همان فرایند تأسیس و یا توسعهٔ کسبوکار، بر مبنای یک فکر و ایده نو است. در تعریف واژه کارآفرینی میان صاحبنظران اتفاق نظر وجود ندارد. در حقیقت از معنی کلمهٔ آن نمیتوان به مفهوم واقعی آن پی برد.
کارآفرینی و کارآفرینان برای اولین بار مورد توجه و بحث اقتصاددانان بوده است به گونهای که بیشتر مکاتب اقتصادی از قرن شانزدهم میلادی دربارهٔ آن سخن راندهاند. اگرچه شروع نظریهپردازیها در مورد کارآفرینی و کارآفرینان با دانشمندان رشتهٔ اقتصاد بوده است، اما به جرئت میتوان ادعا کرد که بیشترین کار در مورد این موضوع را علما و دانشمندان مدیریت انجام دادهاند. محققان مدیریتی عمدتاً رویکرد فرآیندی را در تشریح و تبیین مدیریت کارآفرینی انتخاب و به ایجاد و خلق بستر و محیط کارآفرینانه در سازمانها و محیط آنها پرداختهاند.
طبق نظر اقتصاددانان، کارآفرینان، ویژگیهای خاصی داشته و کارکردها و فعالیتهای متنوعی به آنها نسبت داده میشود. اگرچه مفهوم کارآفرینی برای اولین بار در نظریات اقتصادی مطرح شد اما رفتهرفته، با گرایش پیداکردن مباحث اقتصادی به استفاده از مدلها و روشهای ریاضی و آماری، عملاً این مفهوم از تئوریهای اقتصادی حذف و رشتههای علمی دیگری به بحث در مورد آن پرداختهاند.
کتاب کارآفرینی پل بین توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان در زمینهٔ کارآفرینی توضیحاتی ارائه داده و سپس شرح میدهد که به وسیلهٔ توسعهٔ اقتصادی چطور میتوان بین توسعهٔ اقتصادی و اشتغال جوانان که هر دو در رفاه یک کشور نقش دارند، پل زد.
خواندن کتاب کارآفرینی پل بین توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به متخصصان حوزهٔ مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کارآفرینی پل بین توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان
«واژهٔ کارآفرینی از قرنها پیش قبل از آنکه به زبان امروزی مطرح شود، در زبان فرانسه متداول شد. این واژه معادل کلمه فرانسوی Enterprendre به معنای «متعهد شدن» و معادل Under Take در زبان انگلیسی میباشد که در سال ۱۸۴۸ توسط جان استوارت میل به کارآفرینی در زبان انگلیسی ترجمه شد (خنیفر، ۱۳۸۵). در اوایل سده شانزدهم میلادی کسانی را که در کار مأموریت نظامی بودند کارآفرین خواندند و پس از آن نیز برای مخاطرات دیگر نیز همین واژه با محدودیتهایی مورد استفاده قرار گرفت. از حدود سال ۱۷۰۰ میلادی به بعد درباره پیمانکاران دولت که دست اندرکار امور عمرانی بودند، از لفظ کارآفرین زیاد استفاده شده است. کارآفرینی و کارآفرین اولین بار مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفت و همه مکاتب اقتصادی از قرن شانزدهم میلادی تاکنون به نحوی کارآفرینی را در نظریههای خود تشریح کردهاند. ژوزف شومپیتر با ارائه نظریه توسعه اقتصادی خود در سال ۱۹۳۴ که همزمان با دوران رکورد بزرگ اقتصادی بود، موجب شد تا نظر او در خصوص نقش محوری کارآفرینان در ایجاد سود، مورد توجه قرار گیرد و به همین دلیل وی را «پدر کارآفرینی» لقب دادهاند. از نظر وی کارآفرین نیروی محرکه اصلی در توسعه اقتصادی است.»
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۰ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۰ صفحه