معرفی و دانلود کتاب ناگاه برف باران + خلاصه رایگان

فرشید خیرآبادی
انتشارات:
فرشید خیرآبادی

معرفی کتاب ناگاه برف باران

«ناگاه برف باران» مجموعه اشعار شاعر جوان فرشید خیرآبادی (۱۳۵۸) است که در قالب آزاد سروده شده‌است. نمونه‌ای از سروده‌های شاعر را می‌خوانیم:

تا صبح بمان اینجا

بعدِ سالیان دراز

فهمیدم

اینجا

صبح ندارد...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ناگاه برف باران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابناگاه برف باران

خون درخشان

ناگاه برف باران بسیار زیباست

زنجیره بازرگانی
۱۳۹۶/۰۵/۱۳

رویای من در ذهن توست خیالِ من در دستِ توست بگو چرا ؟ آنچه منم آرزوی توست آنچه تویی مالِ من است تکیه‌گاه تو مالِ من وُ آرامش من خواه تو سروده ی « فرشید خیرآبادی »

سیمین دخت
۱۳۹۶/۰۵/۱۵

ای بدک نبود

سوگلی
۱۳۹۶/۰۵/۱۴

. . پولدار باش وُ پادشاهی کن! بقیه حرفا چرت وُ پرته ... من امتحان کردم که بهت میگم . #فرشید_خیرآبادی

سووشون
۱۳۹۶/۰۵/۱۷

هر شاعری سبک خودش رو داره. من همیشه آزاد رو دوست داشتم اما افرادی وارد این زمینه هنری شدند که آوازهای توی حمام رو به جای شعر جا زدن ، همه شعرهای امروزی آبکی شده.عکس این کتاب خیلی سنگینه واژه...بیشتر

Hosseini /:
۱۳۹۶/۱۱/۳۰

خیلی عالی بود ....(؛

۱۳۹۶/۱۰/۱۲

جملاتش که واقعا سنگین من که خیلی چیز زیادی دست گیرم نشد در همین حد که تو بریده ها گذاشتم چیزایی رو متوجه شدم ولی به نظرم واسه کسی که متوجه بشه ازشمنده بازم ممنونم

توصیه می‌کنم.

پسندیدم👍

بریده‌هایی از کتاب

-گاهی ابله درست می‌گوید -اما فقط گاهی
هنرمند هنردوست
اندک زمانی بود که آمدی وَ من زِ خود به دَر شدم وَ تو بَرجایِ مَن ماندی آنک دَر من بهار شدی همه جای رُستَندی پیچیدی بُوی شُدیی مَشامِ جان آکندی
هنرمند هنردوست
آنطرف تر خدا بود آنطرف تر خنیاگری می‌خواند آنطرف تر مهتاب با آفتاب هم تراز * اینطرف تر اما هذیانِ فلسفیِ ایمان یا تقوا باری، اینطرف تر کویر پوشیده تر گویا. آری.
من آنِ توام، صدای تو ام، نابِ توام وَ هوای توام، در هوای توام
من آنِ توام؟ تو برای منی؟ یا تو منم؟
هنرمند هنردوست
یک حبه درد یک سبد هم شوکران آورده بود یک بغل زندگانی نیز هم زندگانی که نَه روزمرگی آورده بود
اینجام تزکیه نفس بودَندی باشد که رستگار شُدمی
ای داد، گاهی تارِ گیسویی بَر بسترم آید پدید همین یک مُشتی خاطره آرَد پَریش
دست به دست می‌کند مَرا زندگی بینِ بود وُ نبود
هنرمند هنردوست
اینجا خدای بنشسته بر تختی که من نیز هم تکیه بر تکیه گاهی که من نیز هم او چوُ من من چو وِی با هم وُ در هم چه نیک است و نکویی‌ست فراچنگ چه نزدیک، چه پاک است وُ هویدا چه شیرین، چه شهلاست، خدا را