دانلود و خرید کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر سپیده خضری
تصویر جلد کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر

کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر

نویسنده:سپیده خضری
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر

کتاب «مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر» نوشتۀ سپیده خضری است و انتشارات مانا ایده آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر

کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر، به بررسی اهمیت و روش‌های طراحی منظر دررابطه‌با اکوسیستم‌های شهری می‌پردازد. این کتاب بر این اصل تأکید دارد که شهرها و مناظر شهری بخشی از طبیعت هستند و مناظر، به‌عنوان موجودات ارگانیک، همواره در حال تغییر و تحول‌اند. نویسنده در این اثر به تشریح این نکته می‌پردازد که مناظر، چه طبیعی و چه انسان‌ساخت، به‌عنوان سیستم‌های زنده‌ای شناخته می‌شوند که با اجزای خود و دیگر اکوسیستم‌ها در خارج از خود تعامل دارند. نقش معماران منظر در اینجا به‌عنوان طراحانی که با سیستم‌های زنده سروکار دارند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. آن‌ها نه‌تنها از طبیعت دفاع نمی‌کنند، بلکه درک می‌کنند که همه چیز به‌صورت درهم‌تنیده و مرتبط با یکدیگر است. کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر همچنین اشاره می‌کند که تمام دنیا به‌نوعی یک منظر است و منظر یک پدیدۀ چندبعدی است که رشته‌های مختلف علمی و فنی در آن درگیرند.

باتوجه‌به این پیچیدگی، سپیده خضری بر اهمیت تحقیق معرفت‌شناختی در این حوزه و تشریح مفاهیم پایدار مرتبط با طراحی منظر تأکید می‌کند. این تحقیق می‌تواند به درک عمیق‌تری از روش‌های مداخله در منظر و اصطلاحات مرتبط با آن کمک کند. کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر به‌ویژه بر نمونه ورودی دروازه‌قرآن شیراز تمرکز دارد و به دنبال ارائۀ راهکارهای طراحی بهینه برای فضاهای عمومی و ورودی‌های شهری است که در تعامل با طبیعت و اکوسیستم‌های شهری عمل می‌کند. این اثر می‌تواند برای معماران، طراحان منظر و دانشجویان رشته‌های مرتبط به‌عنوان منبعی ارزشمند و مفید مورداستفاده قرار گیرد.

خواندن کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر را به چه کسانی پبشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتۀ پژوهش و تاریخ هنر و معماری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مبانی طراحی اکولوژیک منظر ورودی شهر

« منظر کشاورزی منطقه‌ای است که طبیعت به طور قابل‌توجهی تحت‌تأثیر فعالیت‌های کشاورزي نظیر: کشت‌وزرع، آبیاري، کوددهی و تغییر توپوگرافی (به‌عنوان‌مثال، ساختارهای زهکشی) قرار دارد. در منظر کشاورزی تعاملات بین کاربری زمین و شکل زمین عمیق است و منجر به ایجاد موزاییک‌های منظرین می‌شود. ازآنجاکه کشاورزی اولین فعالیت بشر است، مناظر کشاورزی در همه قاره‌ها و جمعیت‌های بشر گسترده شده است. همچون چشم‌انداز صنعتی، مناظر کشاورزی به مساوات بین کشورهای توسعه‌یافته و توسعه‌نیافته توزیع نشده است. آمریکای شمالی و اروپا با حضور گسترده‌ای از مناظر روستایی و کشاورزی فشرده مشخص می‌شوند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۷۶ صفحه

حجم

۳٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۷۶ صفحه

قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
تومان