کتاب جالب ترین مسئله
معرفی کتاب جالب ترین مسئله
کتاب «جالب ترین مسئله» نوشتۀ جمعی از نویسندگان، به سرپرستی جرمی ام. دسیلوا، با مقدمۀ جانت براوون و ترجمۀ گروهی از مترجمان به سرپرستی حامد وحدتی نسب و سمانه نظیف است و انتشارات فراهم آن را منتشر کرده است. این کتاب اشتباهات داروین در کتاب تبار انسان را بررسی میکند.
درباره کتاب جالب ترین مسئله
کتاب جالبترین مسئله: اشتباهات داروین در کتاب تبار انسان مجموعهای از مقالات تحلیلی است که به بررسی دقیق نظریات چارلز داروین دربارۀ دگرگشت انسان میپردازد. این کتاب در حقیقت پاسخی است به نخستین چاپ کتاب تبار انسان که داروین در آن تلاش کرد به منشأ انسان و فرایند تکامل او بپردازد. اما چیزی که این اثر را از دیگر نقدها متمایز میسازد، این است که نویسندگان این مقالات، بخشهای مختلف نظریات داروین را با دادهها و یافتههای علمی کنونی مقایسه میکنند. در هر فصل، به طور جامع و فصلبهفصل، فرضیات و ادعاهایی که داروین در بخش اول و سه فصل نخست بخش دوم کتاب خود مطرح کرده بود، با دستاوردهای ۱۵۰ سال گذشته مورد تحلیل قرار میگیرد.
داروین در زمان خود، باتکیهبر دادهها و مشاهدات محدود، به بینشی منحصربهفرد دربارهی دگرگشت انسان دستیافت، اما به دلیل محدودیتهای علمی آن زمان، بسیاری از ایدههای او، از دیدگاه علم امروزی به طور کامل درست نبوده یا ناقص است. در این کتاب، پژوهشگران و نویسندگان مختلف به مواردی چون دگرگشت، رفتارهای اجتماعی انسان، و ویژگیهای فیزیولوژیکی و ژنتیکی پرداخته و از این منظر بررسی میکنند که داروین تا چه حد به واقعیت نزدیک بوده و در کجاها، یافتههای علمی کنونی به نتایج متفاوتی رسیدهاند.
کتاب جالبترین مسئله، نهتنها برای علاقهمندان به علم دگرگشت و تکامل جذاب است، بلکه همچنین فرصتی فراهم میکند تا با دیدگاهی نقادانه، اهمیت نظریات داروین و تأثیر عمیق آنها بر علم زیستشناسی مدرن و تکامل انسان را درک کنیم. با مقایسهٔ امروز و دیروز، خوانندگان این کتاب میتوانند بهدرستی متوجه شوند که علم تا چه حد پیشرفت کرده و درعینحال، نقش داروین در بنیانگذاری این حوزه چه بوده است.
خواندن کتاب جالب ترین مسئله را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتۀ زیستشناسی و علاقهمندان به علم دگرگشت و تکامل پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱۲٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۸۱ صفحه
حجم
۱۲٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۸۱ صفحه