کتاب روش های مدلسازی ریسک با کاربردهایی از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق
معرفی کتاب روش های مدلسازی ریسک با کاربردهایی از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق
کتاب روش های مدلسازی ریسک با کاربردهایی از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق نوشتهٔ تریسا رابرتز و استفن جی. تونا و ترجمهٔ محمد فیاض و سارا احراری و آتوسا رستمی و مهدی رعیتی بنادکوکی و شقایق شایعی و منیره طوسی نژاد و سارا وکیلی است. انتشارات ندای کارآفرین این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب روش های مدلسازی ریسک با کاربردهایی از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق
کتاب روش های مدلسازی ریسک با کاربردهایی از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق مرور گستردهای بر استفاده از روشهای یادگیری ماشین (ML) و هوش مصنوعی (AI) در مدیریت ریسک مالی، با اشاره به توصیههای کاربردی برای اجرای آنهاست. خوانندگان با استفاده از فناوریهای خلاقانه هوش مصنوعی برای پیشبینی و ارزیابی ریسکهای مالی آشنا میشوند. این راهنمای دنیای واقعی با ارائه پوششی بهروز از کاربرد عملی روشهای مدلسازی فعلی در مدیریت ریسک، فرصتها و چالشهای جدید مرتبط با پیادهسازی یادگیری ماشین و هوش مصنوعی را در فرآیند مدیریت ریسک بررسی میکند. نویسندگان با استفاده از توضیحات واضح، ضمن ارائه توصیههای گام به گام برای اجرای فناوریها در چارچوب حاکمیت مدل مدیریت ریسک سازمان، تصورات نادرست در مورد استفاده از روشهای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی را روشن میکنند. این کتاب راهنمای ارزشمندی برای مدیران عامل (CEOs)، مدیران ارشد اجرایی (CROs)، مدیران ارشد مالی (CFOs)، مدیران ریسک، مدیران کسبوکار و سایر حرفهایهایی است که در مدیریت ریسک کار میکنند.
خواندن کتاب روش های مدلسازی ریسک با کاربردهایی از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم رایانهای پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب روش های مدلسازی ریسک با کاربردهایی از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق
«بدون شک، جامعه با سرعتی چشمگیر در حال ورود به پیشرفتهای جدید در فناوری است. رشد سریع دادههای دیجیتال و پیشرفت در قدرت محاسباتی، فرصتهای بیپایانی را برای دگرگونی در هر حوزهای از زندگی ایجاد میکند. ضمنا، این تحولات منجر به تغییرات ناموازی در رفتار انسانها، تقاضا و انتظارات مصرفکننده میشوند. به نظر میرسد در حال ورود به موج بعدی انقلاب یعنی انقلاب صنعتی پنجم یا عصر هوش مصنوعی (AI) شدهایم. در این عصر، ماشینها واقعاً قادر به درجات مختلفی از خودمختاری، عقل و «فکر» هستند و به طور هماهنگ با انسانها کار میکنند. هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری، در هر صنعتی، از جمله «خدمات مالی» فراگیر است و به عنوان یک ابزار مفید در مدیریت ریسک شروع به تکامل و بلوغ کرده است.»
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه