کتاب قصه سنگ
معرفی کتاب قصه سنگ
کتاب الکترونیکی قصه سنگ نوشتۀ عبدالتواب یوسف و ترجمۀ آذر رضایی است و انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است. کتاب قصه سنگ، نهمین جلد از مجموعۀ «زندگانی پیامبر در بیست قصه» است که برای مخاطبان کودک و نوجوان به نگارش درآمده است. این جلد به قصۀ سنگ اختصاص دارد و از زبان سنگی به نام «حجرالاسود» روایت شده است.
درباره کتاب قصه سنگ
یافتن بهترین کتاب کودک یکی از مشغلههای ذهنی والدین محسوب میشود؛ چرا که کودکان با کمک کتابهای کودکانه میتوانند به درک و رشد بهتری برسند. زمانی که صبحت از خرید کتاب کودک میشود منظور فقط کتاب داستان کودک یا کتاب قصههای کودکانه نیست، بلکه این مجموعه کتاب شعر کودک، کتاب علمی کودک و... را هم در برمیگیرد که بسیار مهم هستند.
قبل از هر اقدامی باید بدانید برای چه کسانی میخواهید کتاب بخرید و بر اساس گروه سنی او اقدام کنید. بهعنوانمثال اگر برای کودکی ۱۰ساله دنبال کتاب هستید، با جستوجوی بهترین کتاب برای کودکانه ۱۰ساله میتوانید مشکل خود را حل کنید؛ اما فراموش نکنید گروه سنی کتابهای کودک بسیار مهم است. در مجموع، کتاب کودک با تصویر بسیار مورد استقبال قرار میگیرد؛ چرا که رنگها کودکان را به خود جذب میکنند. در ادامه با این تقسیمبندی گروه سنی کودکان آشنا میشوید:
گروه الف: سالهای قبل از دبستان
گروه ب: کلاسهای اول، دوم و سوم دبستان
گروه ج: کلاسهای چهارم، پنجم و ششم دبستان
در کتاب قصه سنگ میخوانیم که بخشی از خانۀ کعبه خراب میشود و مردم پس از تعمیر آن در کارگذاشتن سنگ «حجرالاسود» دچار اختلاف میشوند. هر کس میخواهد افتخار قراردادن سنگ را نصیب خودش کند تا اینکه مرد عاقلی پیشنهاد میکند که از اولین کسی که وارد خانۀ کعبه شود، دربارۀ قراردادن سنگ سؤال کنند. حضرت محمّد (ص) وارد کعبه میشود، سنگ را در میان عبایش قرار میدهد و از بقیۀ مردم میخواهد تا هر کس گوشهای از عبا را بگیرد؛ به این صورت تمام اختلافات پایان میگیرد.
خواندن کتاب قصه سنگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای گروه سنی ب و ج نوشته شده است.
بخشی از کتاب قصه سنگ
«قبیلههای مکه که با هم خانۀ کعبه را ساخته بودند، سر این که کدام قبیله حق دارد مرا در جایگاهم بنشاند به بگو و مگو و دعوا پرداختند. اختلاف بالا گرفت. صداها بلند شد. هر قبیلهای میخواست افتخار گذاشتن من در گوشۀ خانۀ کعبه را از آن خودش بکند. حتی قبیلهها برای جنگ و درگیری آماده شدند...»
حجم
۸۳۷٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۱۶ صفحه
حجم
۸۳۷٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۱۶ صفحه