کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! هنریت کلاسر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد!

کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد!

معرفی کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد!

کتاب هر آنچه که می‌خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! با عنوان انگلیسی Write it down, make it happen، نوشته هنریت کلاوسر با ترجمه ماهده مشیری‌راد، اثری است که انتشارات اندیشه احسان آن را منتشر کرده است. این کتاب در دسته‌ی آثار خودیاری و توسعه‌ی فردی قرار می‌گیرد و به بررسی نقش نوشتن اهداف و آرزوها در تحقق آن‌ها می‌پردازد. نویسنده با بهره‌گیری از داستان‌های واقعی و مثال‌های متنوع، به خواننده نشان می‌دهد چگونه نوشتن می‌تواند مسیر دستیابی به خواسته‌ها را هموار کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! اثر هنریت کلاوسر

کتاب هر آنچه که می‌خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! اثری در حوزه‌ی رشد فردی و روان‌شناسی موفقیت به قلم هنریت کلاوسر است. این کتاب با ساختاری روایی و ارائه‌ی تجربیات شخصی، داستان‌های الهام‌بخش و تمرین‌های عملی، به موضوع قدرت نوشتن اهداف و آرزوها می‌پردازد. نویسنده باتکیه‌بر پژوهش‌های علمی و مثال‌هایی از افراد مشهور و عادی، تلاش کرده است نشان دهد که نوشتن می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تمرکز ذهن، شفاف‌سازی خواسته‌ها و فعال‌سازی فرایندهای ناخودآگاه عمل کند.

هنریت کلاوسر در کتاب هر آنچه که می‌خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! از خاطرات، نقل‌قول‌ها و روایت‌های متنوع بهره می‌گیرد و در قالب فصل‌هایی با موضوعات مشخص، خواننده را قدم‌به‌قدم با فرایند نوشتن و تأثیر آن بر زندگی آشنا می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هم جنبه‌ی آموزشی دارد و هم با روایت‌های داستانی، خواننده را درگیر می‌کند.

خلاصه کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد!

کتاب هر آنچه که می‌خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! بر این ایده استوار است که نوشتن اهداف و آرزوها فرایندی فراتر از صرف ثبت خواسته‌هاست و می‌تواند به تحقق آن‌ها کمک کند. هنریت کلاوسر با روایت داستان‌های واقعی از افراد مختلف، از هنرمندان و نویسندگان تا افراد عادی، نشان می‌دهد که چگونه نوشتن می‌تواند ذهن را برای دریافت فرصت‌ها و نشانه‌ها آماده کند. او توضیح می‌دهد که نوشتنْ نوعی اعلام آمادگی به جهان است و باعث می‌شود ذهن ناخودآگاه به‌طور فعال به‌دنبال راه‌هایی برای تحقق اهداف باشد.

در این کتاب، مفاهیمی مانند سیستم فعال‌سازی شبکه‌ای مغز (RAS)، نقش دفترچه‌ی اهداف و اهمیت ثبت ایده‌ها و تحسین‌ها بررسی شده است. همچنین به موانع ذهنی، ترس‌ها و تردیدهایی که ممکن است در مسیر تحقق آرزوها پیش بیاید، پرداخته شده و راهکارهایی برای عبور از آن‌ها ارائه شده است. در بخش‌هایی از کتاب، تمرین‌هایی برای شفاف‌سازی خواسته‌ها، نوشتن نامه به خود یا به نیمه‌ی گمشده و استفاده از دفترچه‌ی تحسین‌ها و ایده‌ها پیشنهاد شده است. هدف اصلی کتاب تشویق به نوشتن و استفاده از این ابزار برای کشف خواسته‌های واقعی و حرکت به‌سوی تحقق آن‌هاست.

چرا باید کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر نقش نوشتن در شکل‌دهی و تحقق اهداف، رویکردی متفاوت را به بسیاری از آثار انگیزشی ارائه می‌دهد. خواننده با مطالعه‌ی آن، با تکنیک‌هایی آشنا می‌شود که می‌تواند به شفاف‌ترشدن خواسته‌ها و افزایش تمرکز بر مسیر دستیابی به آن‌ها کمک کند. روایت‌های واقعی و مثال‌های ملموسْ امکان هم‌ذات‌پنداری را فراهم می‌کند و تمرین‌های عملی خواننده را به مشارکت فعال در فرایند تغییر دعوت می‌کند. کتاب هر آنچه که می‌خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! نه‌تنها به اهمیت هدف‌گذاری می‌پردازد، بلکه ابزارهایی برای عبور از تردیدها و موانع ذهنی نیز معرفی می‌کند.

خواندن کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به‌دنبال راهی برای شفاف‌سازی اهداف، افزایش انگیزه و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی خود هستند. کسانی که به توسعه‌ی فردی، خودشناسی و استفاده از تکنیک‌های عملی برای تحقق آرزوها علاقه‌مندند، می‌توانند از محتوای این اثر بهره ببرند. همچنین این کتاب به کسانی که در مسیر اهداف خود با تردید، تعلل یا سردرگمی مواجه‌اند، توصیه می‌شود.

درباره هنریت کلاوسر

هنریت آن کلاوسر دکترای ادبیات انگلیسی دارد. او نویسنده‌ای مستقل، استاد دانشگاه و برگزارکننده‌ی کارگاه‌های آموزشی متعدد در زمینه‌ی نویسندگی و ارتباط مؤثر است. کلاوسر در دانشگاه‌های نیویورک، لس‌آنجلس، سیاتل و همچنین دانشگاه لثبریج در ایالت آلبرتای کانادا تدریس می‌کند.

نخستین اثر او با عنوان نوشتن روی دو سمت مغز منتشر شد؛ کتابی که به بررسی مسئله‌ی به‌تعویق‌انداختن نوشتن و اضطراب ناشی از آن می‌پردازد. این اثر به خواننده می‌آموزد چگونه باید فرآیند نوشتن را از ویرایش‌کردن جدا کند. در واقع، نویسنده تأکید دارد که ابتدا باید نوشت و سپس در مرحله‌ی بعد به ویرایش پرداخت، نه اینکه هر دو کار را هم‌زمان انجام داد.

کتاب نوشتن روی دو سمت مغز همچنین به موضوع گفت‌وگو با منتقد درونی ـ همان صدای شکاک و بازدارنده‌ای که مانع نوشتن می‌شود ـ پرداخته و مفهوم تندنویسی را نیز معرفی کرده است.

هنریت کلاوسر سال‌هاست برای شرکت‌های گوناگون در سراسر کشور، کارگاه‌های آموزشی و برای سازمان‌ها و انجمن‌های دولتی، سمینار برگزار می‌کند. محتوای این نشست‌ها برگرفته از ایده‌ها و آموزه‌هایی است که در کتاب دومش با عنوان قلب خود را روی کاغذ بیاور مطرح کرده است. در این کتاب، او با تأکید بر آزادی در نوشتن و تقویت ارتباطات انسانی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان در دنیای پرهیاهوی امروز، پیوند و ارتباط معناداری با دیگران حفظ کرد.

از دیگر آثار مشهور او، کتاب هر آنچه که می‌خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد! است که به‌عنوان اثری الهام‌بخش در زمینه‌ی نوشتن هدفمند و خودشناسی شناخته می‌شود.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

انتشارات دیلماج با ترجمه‌ی گیتی شهیدی، انتشارات ادبیات معاصر با ترجمه‌ی نفیسه توکلی، انتشارات رسا با ترجمه‌ی محمد گذرآبادی، انتشارات شاهدخت پاییز با ترجمه‌ی فریده هداوند، انتشارات شبگون با ترجمه‌ی پرستو عوض‌زاده، انتشارات ندای معاصر (زرین کلک) با ترجمه‌ی گلناز سهرابی، انتشارات فارابی با ترجمه‌ی فاطمه ملک‌زادگان، انتشارات اندیشه مولانا با ترجمه‌ی ابوالفضل خراسانی‌زاده، انتشارات طاهریان با ترجمه‌ی عفت عالی‌مراد خرم‌آباد، انتشارات آزرمیدخت با ترجمه‌ی زهره زندیه، انتشارات رازآور با ترجمه‌ی محمدرضا مرادی، انتشارات نگاه آشنا با ترجمه‌ی ساغر ترکمن، انتشارات سما با ترجمه‌ی سوسن اسدی و... در سال‌های مختلف این کتاب را منتشر کرده‌اند.

بخشی از کتاب هر آنچه که می خواهی بنویس تا اتفاق بیفتد!

«در یکی از هفته‌های هیجان‌انگیز و به‌یادماندنی زندگی‌ام، برنامه‌ای ریختم تا کتاب‌هایم را در خیابان برادوی نیویورک امضاء کنم و به پشت‌صحنۀ اُپرای متروپولیتن بروم و در برنامۀ رادیویی برای چند میلیون شنونده مصاحبه‌ای انجام دهم و پلاچید و دومینگو را به‌صورت زنده در یک اپرای کامل بشنوم. این لیست را کاملاً فراموش‌کرده بودم، تا اینکه یک روز که به ساحل غربی برگشتم، مثل آنچه که برای پیتر اتفاق افتاده بود، نوشته‌ام را پیدا کردم. تمام آنچه را که به آن‌ها رسیده بودم در این لیست بود. داستان لیست پیتر و لیست خودم را در فصلی از کتاب قلبت را روی کاغذ بگذار آورده‌ام. در فصل دیگر در کتاب مذکور «جو پرینسیل پابرهنه» به موضوع «هم‌زمانی» یا «تطابق» و یا آنچه که «تصادف» به نظر می‌رسد، عبارتی از «زمین آرزوها» را آورده‌ام که می‌گوید: اگر آن را بسازی، خواهد آمد.»