کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیاده سازی)
معرفی کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیاده سازی)
کتاب «مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیاده سازی)» نوشتۀ امین الوانچی و مسعود زواری است و انتشارات خبرگان کلیم و پیمان ساخت شریف آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیاده سازی)
کتاب مدلسازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیادهسازی) به بررسی و توضیح ملزومات و فرایندهای موردنیاز برای پیادهسازی فناوری مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM) در پروژههای عمرانی و ساختمانی میپردازد. BIM یک فناوری نوین و مؤثر در صنعت ساختوساز است که بر اساس پیشرفتهای فناوری اطلاعات شکلگرفته و در سالهای اخیر تحولات مهمی را در سطح جهانی ایجاد کرده است. بااینحال، استفاده از این فناوری در بسیاری از کشورها، از جمله ایران، هنوز محدود است و بهعنوان یکی از چالشهای این حوزه شناخته میشود.
جلد دوم این مجموعۀ ۳ جلدی که با تمرکز بر ملزومات پیادهسازی BIM تألیف شده، شامل بخشهایی است که به خوانندگان نحوهٔ استفاده از BIM برای بهبود مدیریت پروژههای ساختوساز را آموزش میدهد. برخی از مباحث کلیدی کتاب مدلسازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیادهسازی) عبارتاند از: روشها و ابزارهای پیادهسازی BIM: کتاب به بررسی ابزارها و فرایندهایی میپردازد که در راستای پیادهسازی موفق BIM در پروژههای عمرانی و ساختمانی لازم است، مدیریت اطلاعات پروژههای مبتنی بر BIM: در این بخش، نحوۀ مدیریت و طبقهبندی اطلاعات پروژههای ساختوساز که با استفاده از BIM انجام میشود، توضیح داده شده است و آمادگی سازمانها برای BIM: این کتاب به سازمانها کمک میکند تا نیازمندیهای لازم برای پیادهسازی BIM را ارزیابی کرده و برنامههای استراتژیک و عملیاتی مناسب را برای این منظور تهیه کنند. مسائل قراردادی و تبادل اطلاعات: چالشهای حقوقی و قراردادی مرتبط با BIM، مانند تبادل اطلاعات و نحوۀ تحویل آن، از دیگر مباحثی است که در این کتاب موردتوجه قرار گرفته است.
کتاب مدلسازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیادهسازی) برای مهندسان عمران، معماران، مدیران پروژه، و دیگر فعالان حوزه ساختوساز که میخواهند با بهرهگیری از فناوری BIM، فرایندهای مدیریت پروژه را بهبود بخشند، بسیار مفید است. جلد دوم این مجموعه، بهعنوان یکی از مراجع جامع و علمی در این زمینه، به آموزشها و تجربههای عملی مؤلفین در طول یک دهه پرداخته و منابع ضروری برای درک عمیقتر این فناوری را ارائه میدهد.
خواندنن کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیاده سازی) را به چه کسانی پبشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به مهندسان عمران، معماران، مدیران پروژه و دیگر فعالان حوزه ساختوساز پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیاده سازی)
« ذیربطان اصلی صنعت ساخت با استفاده از سیستمهای طبقهبندی میتوانند اهداف متفاوتی را دنبال نمایند. به طور معمول، کارفرمایان به منظور برآوردهای هزینه و برنامهریزی برای توسعه، ساخت و مدیریت بهرهبرداری و نگهداری از زیرساختها و داراییها از سیستمهای طبقهبندی اطلاعات ساختوساز استفاده مینمایند. پیمانکاران و سازندگان هم با استفاده از سیستمهای طبقهبندی سعی در بهبود برنامه زمانبندی، برآورد هزینهها و مدیریت بهتر عملیات ساخت دارند.»
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۰۵ صفحه
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۰۵ صفحه