کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد اول؛ اصول و مبانی استفاده)
معرفی کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد اول؛ اصول و مبانی استفاده)
کتاب مدلسازی اطلاعات ساخت (جلد اول؛ اصول و مبانی استفاده) نوشتۀ امین الوانچی و مسعود زواری در انتشارات خبرگان کلیم و پیمان ساخت شریف به چاپ رسیده است.
درباره کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد اول؛ اصول و مبانی استفاده)
مدلسازی اطلاعات ساخت که BIM نامیده میشود، مخفف: (Building Information Modeling) فناوری نوظهوری است مبتنی بر پیشرفتهای بهوجودآمده در فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت ساختوساز. این فناوری در یک دهۀ گذشته منجر به پیدایش تغییرات بزرگی در صنعت ساختوساز در سطح جهان شده است. در حال حاضر، بسیاری از کشورهای جهان از آن به عنوان یکی از ابزارهای اصلی مورد استفاده برای ساخت، بهرهبرداری و نگهداری ساختمانها و زیرساختهای عمرانی استفاده میکنند. فقدان افراد متخصص و مسلط به ابعاد مختلف این فناوری در کشور یکی از دلایل توسعه نیافتن BIM در ایران است. از طرف دیگر در کتابهای دانشگاهی مربوط به عمران و معماری نیز آموزش مفاهیم، اصول، روشها و استانداردهای این نوع فناوری دنبال نمیشود.
مجموعه کتابهای مدلسازی و اطلاعات ساخت با این مسئله تألیف شدهاند. با توجه به ابعاد گستردۀ فناوری BIM، این مجموعه کتابها در مجلدهای مجزا اما مکمل تألیف شدهاند که هرکدام جنبهای از مدلسازی را در بر میگیرد. جلد اول این مجموعه با عنوان مدلسازی اطلاعات ساخت: اصول و مبانی استفاده، مبانی مورد نیاز برای شناخت مناسب از ابعاد مختلف BIM را ارائه کرده است. خواننده در این جلد با کاربردها، نمونههای عملی استفاده در داخل و خارج کشور، تقسیمبندی نرمافزارهای مختلف مورد استفاده و استانداردهای اصلی مطرح در حوزۀ استفاده از BIM آشنا میشود.
خواندن کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد اول؛ اصول و مبانی استفاده) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دانشجویان رشتههای عمران، معماری و صنایع پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد اول؛ اصول و مبانی استفاده)
«صنعت ساخت و ساز یکی از ارکان اصلی در روند توسعه است. راهها، سدها، مدارس، خانهها، بیمارستانها، کارخانهها و سایر محصولات این حوزه زیربنای اساسی توسعه و ارتقای استانداردهای زندگی به شمار میآیند. غالب محصولات این صنعت، بر خلاف صنایع دیگر، به عنوان داراییهای سرمایهای و یا با هدف سرمایهگذاری در نظر گرفته میشوند. از این رو، صنعت ساخت را میتوان به عنوان هستهای مرکزی به شمار آورد که از نظر تولید و اشتغال با بقیهی ارکان اقتصاد پیوند دارد.با توجه به ماهیت پیچیده و گستردهی صنعت ساخت و ساز، تعاریف متنوعی از آن ارائه شده است که هر کدام حوزههای متفاوتی را دربرمیگیرند.»
حجم
۱۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه
حجم
۱۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه