کتاب عاقبت بخیری
معرفی کتاب عاقبت بخیری
کتاب الکترونیکی عاقبت بخیری نوشتۀ احمد عابدی و سیدیحیی رحیم صفوی است و انتشارات واژه پرداز اندیشه آن را منتشر کرده است. کتاب عاقبت بخیری به بیان مفهوم عاقبتبهخیری و اسباب آن و عوامل سوء عاقبت پرداخته و نمونههای تاریخی فراوانی از هر کدام ذکر کرده و مبانی معرفتی و آثار را به بحث گذارده است و همچنین به بررسی مفاهیم و آموزههای دینی و اخلاقی میپردازد که در زندگی روزمره انسانها تأثیرگذار هستند.
درباره کتاب عاقبت بخیری
قرآن فراوان سفارش نموده که عاقبت و سرانجام ملتهای گذشته را بنگرید. عاقبتبهخیر شدگان و آنان که گرفتار سوء عاقبت گردیدند مایه عبرت و توجه برای همه مردم است. کتاب عاقبت بخیری بهعنوان راهنمایی جامع و علمی، مجموعهای از رهنمودهای کاربردی را ارائه میدهد که به افراد کمک میکند تا با اتخاذ رفتارها و اعمال صحیح، به سعادت و عاقبت نیکو دست یابند. این اثر به موضوعات متنوعی همچون فضایل اخلاقی، تأثیر نیات در اعمال، و نقش دعا و توکل به خدا در زندگی میپردازد.
مطالعۀ کتاب عاقبت بخیری به خوانندگان امکان میدهد تا با شناخت بهتر مسیرهای رسیدن به خوشبختی و عاقبتبهخیری، در جهت رشد و ارتقای اخلاقی خود گام بردارند و خود را برای مواجهه با چالشهای زندگی آماده سازند.
محورهای اصلی این کتاب شامل مبانی معرفتی و اعتقادی، بررسی فرجامشناسی در قرآن کریم، چهل حدیث مرتبط با موضوع عاقبت، تحلیل عاقبتبهخیری در ادبیات و همچنین شناخت عواقب سوء که ممکن است دامنگیر انسان شود، است. این مطالب بهگونهای تنظیم شدهاند که خواننده را در فرایند تفکر و یادگیری هدایت نمایند و به او ابزارهایی برای اتخاذ تصمیمات بهتر در زندگی ارائه دهند.
خواندن کتاب عاقبت بخیری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث اخلاقی و دینی مناسب است.
بخشی از کتاب عاقبت بخیری
«تاریخ اسلام نیز سراسر بیان سرگذشت عاقبتبهخیر شدن عدهای و عاقبتبهشر شدن عدهای دیگر است. مشرکان قریش ابولهب و همسرش، عتبه، شیبه، ولید، بنیامیه و بنیعباس، طلحه و زبیر، حوادث دوران فتنه (خوارج، معاویه و پیروانش، اصحاب جمل)، همهوهمه، هریک بهنوعی بیانکنندۀ عاقبتبهشری گروهی در صدر اسلام است. دوران انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پس از آن و گذشت شهدای گرانقدر از یک سو و عمل معاندان و گروهها و فرقههایی که از ملت جدا شدند...»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۶ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۶ صفحه