کتاب چگونه در آرامش زندگی کنم؟
معرفی کتاب چگونه در آرامش زندگی کنم؟
کتاب الکترونیکی چگونه در آرامش زندگی کنم؟ نوشتۀ جنیفر ان. اسمیت با ترجمهٔ معصومه (یاسمن) بابازاده جودی در انتشارات برگ و باد چاپ شده است. این کتاب دربارۀ سازماندهی ذهنی و بهبود سلامت روان است و به راههای انگیزشی برای نظمدهی، چگونگی حفظ نظم در ذهن و فضای زندگی، و نهایتاً جریانسازی نظم بهعنوان سفری مادامالعمر میپردازد. از جنیفر. ان. اسمیت آثار دیگری نیز مانند How to Control Your Emotions و Positive Thinking منتشر شدهاند.
درباره کتاب چگونه در آرامش زندگی کنم؟
این کتاب بهصورت روایت شخصی نویسنده از مسیر نظمدهی به زندگی و ذهن نوشته شده است و شامل تجربههایی ملموس از مدیریت فضا، کاهش انباشتگی و ساماندهی ذهن در قالب داستان زندگی روزمره است. جنیفر اسمیت در مقدمه بیان میکند که توصیههای کتاب چیز بسیار تازهای نیست اما آنچه اهمیت دارد، روایت واقعی و شخصی او از مواجهه و تبدیل این چالشهاست. کتاب با شرح تجربههای روزمرهای از انباشت وسایل از کتاب و قالب شیرینیپزی تا وسایل خانگی و لباس نویسنده را همراه میکند، و نشان میدهد چگونه این بینظمی بر احساس و بهرهوری تأثیر داشته است. نویسنده سپس مراحل و روشهایی برای تصمیمگیری درباره نگه داشتن یا حذف وسایل ارائه میدهد، مانند تفکیک مجموعهها، نظمدهی فضا و کاهش تدریجی آشفتگی. این روایات با راهکارهایی همراه است که خواننده میتواند در خانه و ذهن خود اجرا کند: از تعیین هدف برای نظمدهی تا روشهایی برای حفظ تعادل میان حفظ خاطرات و نظم محیط.
چگونه در آرامش زندگی کنم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی مناسب است که تجربه آشفتگی فیزیکی یا ذهنی را داشتهاند و به دنبال راهی عملی و روایتشده برای تمرین نظم هستند؛ بهویژه خوانندگانی که با پیشنهادات خشک و تئوریک در زمینه نظمدهی ارتباط برقرار نمیکنند.
بخشی از کتاب چگونه در آرامش زندگی کنم؟
«تجربهٔ شخصی من میگوید نظم دادن به وسایل، فضایی بیش از حد تصورتان باز خواهد کرد و احساس خواهید کرد خانهتان بسیار بزرگتر از همیشه است. وقتی هیچ چیزی را دور نمیاندازید، وسایل به تدریج روی میز، کمد دیواری، تختخواب، کابینت، کانتر و کشوها تلنبار خواهد شد. با دور انداختن وسایل غیرضروری و بیاستفاده، فضا را برای وسایلی که واقعاً نیاز دارید باز خواهید کرد.
در بیشتر موارد، بهمریختگی و شلوغی خانه مانع حرکت آزادانه در خانه میشود. من خودم بیش از یک کابینت و قفسه برای جا دادن وسایل اضافی که اطراف پراکنده بودند خریدهام. این کار فضای زیادی از زمین و دیوارهای خانه را گرفت و محیط بیشتر از قبل کوچک به نظر میرسید. هر گوشه از خانه پر از وسایلی بود که طی سالها جمع شده بود و منظرهٔ زیبایی نداشت.
با نظم بخشیدن به خانه میتوانید فضای بیشتری داشته باشید. وقتی خانه میخریم یا جایی برای اجازه پیدا میکنیم، همیشه به مقدار فضایی که داریم توجه میکنیم. با این حال، بیشتر ما این فضا را با اسباب و اثاثیه زیاد، بهمریخته و شلوغ میکنیم که فضای باز برای نفس کشیدن و احساس راحتی را از ما میگیرد. اینها را از سر راه بردارید و همان فضای اولیه را به دست آورید تا بتوانید به راحتی نفس بکشید و حتی بدوید.»