کتاب هایدگر و مرگ خدا
معرفی کتاب هایدگر و مرگ خدا
کتاب هایدگر و مرگ خدا نوشتهٔ دویین آرمیتاژ و ترجمهٔ حیدر معافی است. انتشارات نوزاد این کتاب را منتشر کرده است. این اثر گفتاری در آرای میان افلاطون و نیچه است.
درباره کتاب هایدگر و مرگ خدا
دویین آرمیتاژ در کتاب هایدگر و مرگ خدا (Heidegger and the Death of god: Between plato and Nietzsche) برخی از آرا و تأملات فلسفهٔ مارتین هایدگر را دربارهٔ چندین فیلسوف شرح داده است. از جمله فیلسوفانی که هایدگر دربارهٔ آن اندیشیده و سخن گفته است، فردریش نیچه است. در کتاب حاضر میتوانید نظرات هایدگر دربارهٔ نیچه را بخوانید.
مارتین هایدگر در ۲۶ سپتامبر ۱۸۸۹ به دنیا آمد و در ۲۶ مهٔ ۱۹۷۶ درگذشت. او یکی از معروفترین فیلسوفان قرن بیستم میلادی و اهل آلمان بود. مطالعهٔ الهیات را از سال ۱۹۰۹ در دانشگاه فرایبورگ آغاز کرد و پس از آن به فلسفه روی آورد. مدتی از اعضای حزب نازی و نمایندهٔ این حزب در دانشگاه فرایبورگ بود. فعالیت ذهنی و فلسفی او همواره تحتتأثیر استادش «ادموند هوسرل» بود. فلسفهٔ او بر دیدگاههای بسیاری از فیلسوفها اثر گذاشت؛ از جمله «میشل فوکو»، «ژاک دریدا» و «هانس گئورگ گادامر». هایدگر با شیوهای نو به تفکر دربارهٔ وجود هستی پرداخت. او عالم را نه مجموعهای از اشیا و موجودات بلکه شبکهٔ نسبتهای دازاین با وجود میدانست و ازاینرو در عالم بودن را بهعنوان یکی از عناصر وجود دازاین معرفی میکرد. از زمان انتشار کتاب «هستی و زمان» (۱۹۲۷)، مارتین هایدگر یکی از تأثیرگذارترین چهرهها در اندیشهٔ معاصر باقی مانده است. او به مفاهیمی مانند زمان، حدود نظریه، تاریخ هستی، منشأ اثر هنری، زبان، اثر ادبی و شعر و سیاست پرداخته است. در نظر هایدگر، تاریخ متافیزیک برابر است با تاریخ غفلت از وجود و افتادن در ورطهٔ موجودانگاری. مقصود او از این تعبیر آن است که تاریخ کنونی فلسفه با خلط موجودشناسی و وجودشناسی، از شناخت وجود بهمعنای اصیل آن بازمانده است. از کتابهای او میتوان به «متافیزیک نیچه»، «پدیدارشناسی روح هگل»، «مسائل اساسی پدیدارشناسی»، «متافیزیک چیست؟»، «چه باشد آن چه خوانندش تفکر»، «پایان فلسفه» و «سرآغاز کار هنری» اشاره کرد.
خواندن کتاب هایدگر و مرگ خدا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فلسفه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه
حجم
۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه