معرفی و دانلود کتاب حکایت های مانا pdf + خلاصه رایگان

کتاب حکایت های مانا

افسانه‌های کهن به نقل از پناهندگان سوری

۵.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب حکایت های مانا

کتاب حکایت های مانا نوشتهٔ سرین حلیله و ترجمهٔ کیانا قرغانی است. زلیخا ابوریشه این افسانه‌های کهن به نقل از پناهندگان سوری را جمع‌آوری کرده و  انتشارات نوزاد آن‌ها را منتشر کرده است.

درباره کتاب حکایت های مانا

کتاب حکایت های مانا (Timeless tales) شامل مجموعه‌ای از ۲۱ افسانهٔ قومی و اجدادی است. داستان‌هایی در معرض فراموش‌شدن که هر یک توسط پناهندگانی از جنگ سوریه گریخته‌اند، روایت شده است. میان هر دو گروه از داستات‌های نقل‌شده توسط آوارگان مقیم سوریه و آن‌هایی که به لبنان پناهنپه شده‌اند، ویژگی‌های مشترکی از لحاظ زیبایی‌شناسی، بیان افکار و عقاید و جهان‌بینی‌ها وجود دارد.

خواندن کتاب حکایت های مانا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ روایت‌های کهن پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حکایت های مانا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:حکایت های مانا
شابک:۹۷۸۹۶۴۹۵۱۶۷۶۹
تعداد صفحه‌ها:۱۰۴ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰۰ تومان

۱۴۰۳/۰۶/۱۲

بسیار شیوا،روان و دلنشین بود. یاد داستان های کودکیم افتادم.

۱۴۰۳/۰۶/۱۲

بنده زبان اصلی این کتاب را مطالعه کرده بودم و الآن که ترجمه آن را خواندم بسیار از ترجمه روان و باز گردانی بی نظیر اشعار در این کتاب لذت بردم