کتاب طراحی بازار
معرفی کتاب طراحی بازار
کتاب طراحی بازار نوشتهٔ محمدجواد رضائی و علی نصیری اقدم و مهدی موحدی بکنظر است. انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی درآمدی برنظریه بههمرسانی پایدار و کاربردهای آن است.
درباره کتاب طراحی بازار
کتاب طراحی بازار تلاشی است در راستای آشنایی با این حوزه از مطالعات اقتصادی که بهنظر میرسد آنطور که باید در مجموعه مطالعات اقتصادی کشور مورد توجه قرار نگرفته است. کوشش دیگر کتاب بر آن است که به برخی مسائل واقعی در تعاملات اقتصادی، در قالب رویکردهای نوظهور در علم اقتصاد نظر افکنده و زمینهای برای پاسخدهی به مسائل اقتصادی از جانب محققان این حوزه فراهم آورد.
خواندن کتاب طراحی بازار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران اقتصاد پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب طراحی بازار
«با تأمل بر مجموعۀ مطالعات افرادی که اقتصاددان خوانده میشوند، درمییابیم که در کنار تلاش ایشان برای درک وضعیت موجود، بحث از تغییر و بهرهگیری از مؤلفههای هنجاری، پای ثابت پژوهشهای اقتصاددانان است. بنا بر سنت رایج در علم اقتصاد، افزون بر آنکه بازارها و مبادلاتِ میان افراد آنگونه که در واقعیت وجود دارند مورد مطالعه قرار میگیرند، در پی تغییر یا اصلاح آنها نیز هستیم. موضوع محوری کتابِ پیشِرو نیز مبتنی بر چنان تأملی است؛ اقتصاددانان و پیش از آنها برخی فیلسوفان و عالمان علوم اجتماعی با قصد ایجاد تغییر در راستای اهداف مطلوب خود، دست به انجام پژوهشها، ارائه توصیهها و حتی سیاستگذاریهای فراوانی زدهاند. آرمانشهر افلاطون، قوانین کار پیشنهادی اُوِن ، فالانستر فوریه ، مالیات پیگویی ، حراج ویکری و بانک مرکزی مستقل کیدلند و پریسکات ، فارغ از زمینههای طرح و اهدافشان، متضمن نوعی درک از وضعیت مطلوب، خوب، منصفانه یا درستاند. بر اساس همین درک است که میتوان به ارزیابی نهادهای تخصیصدهندهای چون بازار پرداخته و درنهایت به ارائه پیشنهاد یا سیاستگذاری مبادرت ورزید. جالب آن است که توجه به طراحی و ایجاد تغییر، موضوع مورد توجه طیف خاصی از اقتصاددانان نیست؛ حتی موافقان رهیافتهای مبتنی بر نظام بازار آزاد نیز منطقاً درگیر چنین تلاشی هستند. در دنیای پیرامونمان نیز میبینیم که از علم اقتصاد و اقتصاددانان نه صرفاً تحلیل نهادها بلکه طراحی آنها نیز خواستهشده و به ایجاد سازوکارها و نهادها اقدام میورزند.»
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۵۶ صفحه
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۵۶ صفحه