معرفی و دانلود کتاب اورژانس های مسمومیت و گزش ها pdf + خلاصه رایگان

تیمورزاده
categoryدسته‌بندی:
پزشکی عمومی

معرفی کتاب اورژانس های مسمومیت و گزش ها

کتاب اورژانس های مسمومیت و گزش ها نوشتهٔ محمدجواد رضائی و گردآوری‌شده توسط علی حسن رحمانی است و نشر تیمورزاده آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب اورژانس های مسمومیت و گزش ها

کتاب اورژانس های مسمومیت و گزش ها به تشخیص و درمان مسمومیت‌های دارویی و توکسیک براساس آخرین و معتبرترین رفرنس‌های توکسیکولوژی پرداخته و در نگارش آن تلاش شده نحوه تشخیص و درمان برای دانشجویان پرشکی، پزشکان عمومی، رزیدنت‌های داخلی، فلوشیپ‌های مسمومیت و متخصصان بیماری‌های داخلی، اطفال، طب اورژانس و سایر پزشکان متخصص قابل استفاده باشد.

خواندن کتاب اورژانس های مسمومیت و گزش ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان پرشکی، پزشکان عمومی، رزیدنت‌های داخلی، فلوشیپ‌های مسمومیت و متخصصان بیماری‌های داخلی، اطفال، طب اورژانس و سایر پزشکان متخصص پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اورژانس های مسمومیت و گزش ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباورژانس های مسمومیت و گزش ها
فرمت کتابPDF

فردین
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۸/۲۸

مطالب رو به صورت روزنامه وار نوشته و اصلا دست بندی خوبی نداره و کاربردی نیست، انگار داری داستان می خونی

۱۴۰۲/۱۱/۲۲

کتاب کاربردی و مفیده، تمام مباحث رو پوشش داده، واسه درمان بیمار توی اورژانس عالیه، به همه پزشکا توصیه میکنم این کتاب رو داشته باشن👌

آنچه پزشکان باید بدانندتصویر جلد کتاب آنچه پزشکان باید بدانند
سپهر رستمی
طب اورژانس در یک صفحهتصویر جلد کتاب طب اورژانس در یک صفحه
اسکات کاهان
گایدلاین اطفال ۳ (نلسون ۲۰۱۵)تصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین  اطفال ۳ (نلسون ۲۰۱۵)
کامران احمدی
گایدلاین اطفال ۲ (نلسون ۲۰۱۵)تصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین اطفال ۲ (نلسون ۲۰۱۵)
کامران احمدی
تفسیر آسان سی ‌تی ‌اسکن مغز؛ ویراست سومتصویر جلد کتاب تفسیر آسان سی ‌تی ‌اسکن مغز؛ ویراست سوم
نازنین رزازیان
گایدلاین مغز و اعصاب (امینف ۲۰۰۹ - هاریسون ۲۰۱۲)تصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین مغز و اعصاب (امینف ۲۰۰۹ - هاریسون ۲۰۱۲)
گایدلاین عفونیتصویر جلد کتاب گایدلاین عفونی
گایدلاین روانپزشکیتصویر جلد کتاب گایدلاین روانپزشکی
کامران احمدی
گایدلاین اطفال ۱ (نلسون ۲۰۱۵)تصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین اطفال ۱ (نلسون ۲۰۱۵)
نسخه نویسیتصویر جلد کتاب نسخه نویسی
پیام کشاورز چافجیری
فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست)تصویر جلد کتاب فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست)
سجاد ثاقب‌دوست
گایدلاین زنان ۱ (دنفورث ۲۰۰۸)تصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین زنان ۱ (دنفورث ۲۰۰۸)
کامران احمدی
یادگیری سی ‌تی ‌اسکن مغز با رویکرد بالینیتصویر جلد کتاب یادگیری سی ‌تی ‌اسکن مغز با رویکرد بالینی
غلامرضا ودیعی
گایدلاین اپیدمیولوژی و آمار حیاتیتصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین اپیدمیولوژی و آمار حیاتی
درس آزمون بیماری های تنفستصویر جلد کتاب درس آزمون بیماری های تنفس
وحید عابدی یارندی
abc مبانی طب کودکان نلسون؛ درس آزمون اطفال (۲)تصویر جلد کتاب abc مبانی طب کودکان نلسون؛ درس آزمون اطفال (۲)
هانیه طاهرمحمدی
ECG گام به گام الکتروکاردیوگرامتصویر جلد کتاب ECG گام به گام الکتروکاردیوگرام
وحید حاتمی گروسی
گایدلاین ریه (هاریسون ۲۰۱۵ + سسیل ۲۰۱۶)تصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین ریه (هاریسون ۲۰۱۵ + سسیل ۲۰۱۶)
کامران احمدی
گایدلاین زنان ۲ (دنفورث ۲۰۰۸)تصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین زنان ۲ (دنفورث ۲۰۰۸)