دانلود و خرید کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک) محمد توحیدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک)

کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک)

نویسنده:محمد توحیدی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک)

کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک) نوشتهٔ محمد توحیدی است. انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک)

کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک) بر مبنای تحلیل ریسک نکول، طبقه‌بندی صکوک به صکوک با پشتوانه دارایی و صکوک مبتنی بر دارایی بوده و نوع مواجهه با ریسک نکول در این دو نوع ساختار متفاوت است. صکوک با پشتوانه دارایی منعکس‌کننده همان عملیات تبدیل دارایی به اوراق بهادار متعارف است که به‌موجب آن دارندگان صکوک مالکان دارایی محسوب می‌شوند و در صورت نکول و یا ورشکستگی ناشر، توانایی احیای موقعیتشان را از طریق در اختیار گرفتن دارایی و تبدیل به وجه نقد کردن آن دارند. از سوی دیگر، صکوک مبتنی بر دارایی منعکس‌کننده همان انتشار اوراق قرضه متعارف است و دارندگان اوراق از بانی طلبکار هستند و در صورت نکول حق رجوع به بانی یا ضامن را دارند. در این اوراق دارایی‌ای که مبنای انتشار صکوک مبتنی بر دارایی قرار می‌گیرد، صرفاً برای هدف سازگاری با شریعت بوده و منبعی برای پرداخت سرمایه و سود فراهم نمی‌آورد.

خواندن کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران اقتصاد پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مدیریت ریسک اعتباری در اوراق بهادار اسلامی (صکوک)

«عوامل متعددی می‌تواند منجر به نکول در ساختار صکوک شود. شرایط بد مالی بانی در سطح خرد و یا عملکرد بد دارایی پایه می‌تواند منجر به نکول بانی انتشار اوراق شود.‌ همچنین شرایط ناخوشایند مالی و اقتصادی در سطح کلان مهم‌ترین علت نکول بسیاری از صکوک‌هایی بود که در سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ مقارن با بحران مالی اخیر آمریکا اتفاق افتاد.

در مدیریت و کنترل ریسک نکول برخی راهکارها پیشگیرانه بوده که قبل از انتشار صکوک و در ساختار انتشار صکوک باید در نظر گرفته شوند. این راهکارهای پیشگیرانه شامل استفاده از انواع اعتبارافزاها در ساختار صکوک است. این سازوکارها در رتبه‌بندی اعتباری صکوک نقشی مهم ایفا می‌کنند و سبب افزایش کیفیت اعتباری و کاهش ریسک نکول اوراق خواهند شد.

از سوی دیگر، برخی راهکارها پسینی بوده و مربوط به زمانی است که ابزار مالی با نکول مواجه شده و یا احتمال وقوع نکول نزدیک است. در این شرایط، یکی از ‌اقدامات اصلاحی برای جلوگیری از انحلال یا نکول، تجدید ساختار تعهدات مالی فرد یا شرکت است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۲ صفحه

حجم

۲٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۲ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان