دانلود و خرید کتاب تقدیر من، تقصیر من عاطفه مهرپور
تصویر جلد کتاب تقدیر من، تقصیر من

کتاب تقدیر من، تقصیر من

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تقدیر من، تقصیر من

کتاب الکترونیکی تقدیر من، تقصیر من نوشتۀ عاطفه مهرپور در انتشارات آراسبان چاپ شده است. این کتاب درباره تجربه‌های روان‌شناسانه و عاطفی یک دختر دانشجو به نام سارا است که با تفاوت‌های خانوادگی‌اش و بحران‌های هویت و خودباوری مواجه می‌شود.

درباره کتاب تقدیر من، تقصیر من

تقدیر من، تقصیر من رمانی درباره سارا، دختری از خانواده طلاق، است که با تصور اینکه دوری از محیط خانوادگی می‌تواند رنج عاطفی‌اش را التیام بخشد راهی دانشگاه و خوابگاه می‌شود. اما مواجهه او با تله‌های جدید عاطفی، افت شخصیت، و بحران عزت نفس موضوع داستان را شکل می‌دهد. شروع داستان در فضای روزمره و ملموس تاکسی و شنیدن اخبار رادیو قرار دارد که سبک زندگی شهری و شرایط بی‌پرده خانواده را نشان می‌دهد. توصیف صحنه‌های آزمایشگاه حامل خبری تعیین‌کننده و محرک اصلی رمان است: باردار بودن سارا که با یک سوپرایز جنسیتی همراه است و در پی آن واکنش‌هایی درونی و بیرونی در او شکل می‌گیرد. روند داستان با توجه به واکنش محمد (همسر یا شریک احتمالی) و رفت‌وآمد سارا در فضایی دانشگاهی و خوابگاهی ادامه می‌یابد. صحنه‌هایی مانند حادثه بریدن انگشت، گفتگوهای سارا با دوستان خوابگاه و استادهای دانشگاه تصویری از تعارض بین زندگی فردی و اجتماعی او ارائه می‌دهد. در ادامه، حضور شخصیت‌هایی مانند سپیده، مهناز، نرگس و کارن در خوابگاه و زندگی دانشگاهی، تصویر متنوعی از روابط بین فردی و واکنش‌های مختلف نسبت به رفتار سارا ارائه می‌دهد. اختلاف سلیقه‌ها، شوخی‌های گروهی، لحظه‌های جدی و خنده‌دار، همگی فضایی تعلیقی و روان‌شناسانه می‌سازند.

بحران هویت و عزت نفس در دختر جوان، چالش‌های دوران تحصیل و زندگی مستقل برای دانشجویان، تأثیر محیط خوابگاهی و روابط دوستانه بر شکل‌گیری شخصیت، واکنش‌های روانی نسبت به خبر بارداری و تغییر در سبک زندگی و تأثیر طلاق والدین بر زندگی فردی و هویت سارا از مهمترین موضوعاتی است که در کتاب دنبال می‌شوند. ساختار روایت رمان شامل ترکیب سوم‌شخص محدود و درون‌نگری شخصیت اصلی است. دیالوگ‌ها، تک‌گویی‌ها و روایت صحنه‌های خوابگاه، دانشگاه و خانواده به تدریج تصویری کلی از زندگی سارا ترسیم می‌کنند. فضای داستان از خانه تا تاکسی، خوابگاه و کلاس درس گسترده می‌شود و نشان‌دهنده تعامل این فضاها با دنیای درونی شخصیت اصلی است. در این مسیر سارا انعکاسی از دخترانی است که با جدایی والدین، ورود به فضای دانشگاه و برخورد با مشکلات عاطفی با کسب تجربه‌های جدید مواجه می‌شوند.

تقدیر من، تقصیر من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مخاطبانی مناسب است که به داستان‌های روان‌شناسانه، زندگی دانشجویی و تجربه‌های عاطفی نسل جوان علاقه دارند.

بخشی از کتاب تقدیر من، تقصیر من

«چیزی تا ظهر نمانده بود بااینکه محمد از چند روز قبل کلی برایم خط‌ونشان کشیده بود که سمت آشپزخانه نرو سارا من خودم می‌آیم یک‌چیزی درست می‌کنم. ولی من باز دلم طاقت نمی‌آورد. جان به جانم می‌کردند باز خودم را در آشپزخانه پیدا می‌کردم وقتی‌که داشتم برای نهار غذا آماده می‌کردم. این بار ولی کمی فرق داشت همین‌طور که بوی ادویه خورشت زیر دماغم می‌کشید حالم را دگرگون می‌کرد. با شدت بیشتری چاقو را بین کاهوها به حرکت درمی‌آوردم برای لحظه‌ای درگذشته متوقف شدم. نمی‌دانم چه قدر ذهنم در زمان به عقب رفت که با صدای داد محمد که به صورتم می‌زد به خودم آمدم. چاقو به طرز ناجوانمردانه‌ای انگشتم را بریده بود. خون زیادی روی کاهوها پخش‌شده بود. بوی سوختگی هم عجیب در مشامم می‌پیچید. محمد با صورتی عرق کرده و نگاهی نگران چسب زخم را روی انگشتم پیچاند. ولی من فقط نگاهم به صورتش بود به نگاه نگران محمد، همسرم. طوری به اجزای صورتش زل زده بودم که انگار این اولین بار هست که او را دیده‌ام. چشم و ابروی مشکی باپوست گندمی، موهای که حالا کمی سفید شده بود. قدی میانه، محمد یک مرد معمولی بود مثل تمام پدرها، همسرها ولی او محمد بود همسر من. بااینکه در ظاهر اخلاق خیلی خشکی داشت در نگاه اول آدم خودرأی به نظر می-رسید ولی فقط من می‌دانم که محمد چه قدر حامی و تکیه‌گاه بود. چه قدر صبور بود و چه بی‌اندازه مهربان برای من!»