کتاب مفهوم علوم انسانی در اندیشه ویلهلم دیلتای
معرفی کتاب مفهوم علوم انسانی در اندیشه ویلهلم دیلتای
کتاب مفهوم علوم انسانی در اندیشه ویلهلم دیلتای نوشتهٔ فخری ملکی است و با مقدمهای به قلم رضا داوری اردکانی، بهوسیلهٔ نشر خاموش منتشر شده است.
درباره کتاب مفهوم علوم انسانی در اندیشه ویلهلم دیلتای
«ویلهلم دیلتای» در ۱۹ نوامبر ۱۸۳۳ به دنیا آمد و در یک اکتبر ۱۹۱۱ درگذشت. او مورخ، جامعهشناس، روانشناس و فیلسوفی آلمانی است که همراه با «ماکس وبر» از بنیانگذاران جامعهشناسی تفهمی به شمار میرود. ویلهلم دیلتای از جمله اندیشمندانی است که آثارش به زبان انگلیسی قدری دیر ترجمه شد. آثار این فیلسوف در سال ۱۹۸۹ میلادی به زبان انگلیسی برگردانده شدند. «به فهم درآوردن جهان انسانی» یکی از کتابهای اوست. کتاب مفهوم علوم انسانی در اندیشه ویلهلم دیلتای شما را با آرای او آشنا میکند. این کتاب در باب زمینههای فکری ویلهلم دیلتای، اندیشهٔ متقدم و اندیشهٔ متأخر او سخن گفته و در پایانْ نتیجهگیری کرده است.
خواندن کتاب مفهوم علوم انسانی در اندیشه ویلهلم دیلتای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب آرای یک فیلسوف آلمانی درمورد علوم انسانی پیشنهاد میکنیم.
درباره رضا داوری اردکانی
رضا داوری اردکانی در ۱۵ خرداد ۱۳۱۲ در اردکان به دنیا آمد. او فیلسوف و متفکر ایرانی و استاد بازنشستهٔ گروه فلسفهٔ دانشگاه تهران است. داوری اردکانی از بدو تأسیس فرهنگستان علوم (۱۳۶۸) عضو پیوستهٔ فرهنگستان علوم است و از سال ۱۳۷۷، ریاست این فرهنگستان را بر عهده دارد. او از چهرههای شاخص در حوزهٔ نظریهپردازی فرهنگی و اندیشهٔ فلسفی به شمار میآرود؛ همچنین عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی بوده است. داوری اردکانی از اعضای هیئت مؤسس انجمن فلسفهٔ میانفرهنگی ایران و یکی از اعضای هیئتمدیرهٔ این انجمن نیز بوده است. او از چهرههای ماندگار جمهوری اسلامی و از متفکران بحثبرانگیز سالهای پس از انقلاب ایران بوده است و گاه بهعنوان «فیلسوف جمهوری اسلامی» از او یاد میشود. رضا داوری اردکانی یک طرف جدال معروف هایدگری - پوپری در ایران دههٔ ۱۳۷۰ بود؛ چنانکه پوپریهایی چون «عبدالکریم سروش» او را به دشمنی با آزادی و دفاع از خشونت متهم میکردند؛ درحالیکه او با رد این اتهاماتْ پوپر را اندیشمند بزرگی نمیدانست و پوپریها را بهدلیل ترویج اندیشههای لیبرالی در ضدیت با انقلاب اسلامی سرزنش میکرد.
حجم
۷۵۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه
حجم
۷۵۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه