![تصویر جلد کتاب طغیان و هذیان](https://img.taaghche.com/frontCover/221605.jpg?w=200)
کتاب طغیان و هذیان
معرفی کتاب طغیان و هذیان
کتاب الکترونیکی طغیان و هذیان نوشتۀ روشنک محمدی است و انتشارات سروشگان آن را منتشر کرده است. کتاب طغیان و هذیان، شامل اشعار این شاعر جوان است که با بیانی لطیف و سرشار از احساس سروده شدهاند.
درباره کتاب طغیان و هذیان
در اعماق وجود هر شاعری زبانی نهفته که با زبان روزمره فاصله دارد. این زبان، زبانی است که با نجواهای درونی و لایههای پنهان ذهن شاعر پیوند خورده و در قالب کلماتی که گاه بهسختی قابل تفسیرند، خود را نمایان میسازند. شاعر در هر بیت و مصرعی که میسراید، دنیایی از معانی را در میان خطوط و فواصل کلمات میپندارد و خواننده را به چالش میکشد تا در میان این پیچ و خمها، معنای واقعی شعر را کشف کنند.
زبان حال شاعر، زبانی است که در آن هر واژه و هر ترکیب دارای وزن و ارزشی است که فراتر از معنای لغوی خود، به دنبال انتقال حسی عمیق و ناب است. این زبان، زبانی است که در آن سکوتها گاهی فریادهایی هستند در جستجوی شنیدهشدن و فریادها زمزمههایی هستند به دنبال فهمیدهشدن.
درک این زبان مستلزم غوطهورشدن در اقیانوسی از احساسات و تجربیات است که شاعر در طول حیات خویش جمعآوری کرده و حالا در قالب شعر به اشتراک میگذارد. این درک، نیازمند توانایی خواندن میان خطوط و شناخت نمادهایی است که شاعر برای بیان دنیای درونی خود به کار میبرد.
شعر برای هر شاعر به روزنهای مانند است که وی از آنجا به دنیا مینگرد و موقعیت اطراف را با تمام گرمی و سردیاش موافق چشماندازش به تصویر میکشد. فردیت ایجاد از همینجا سرچشمه دارد. هر شاعری صاحب روزنۀ خود است و از آن به تماشای دنیا نشسته است و برداشت خویش را طبق توانش روی کاغذ میآورد. کتاب طغیان و هذیان، مجموعه اشعار روشنک محمدی است که با زبانی نرم و لطیف در قالب شعر نو به رشتۀ تحریر در آمدهاند.
خواندن کتاب طغیان و هذیان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به شعرنوی فارسی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب طغیان و هذیان
«پنجره را میگشایم
به جادهی تنهایی مینگرم
حسرتهای گم شده ام را
با کوله باری از گناه
به دوش میکشم!
آه! از این آدمیانِ آلامپرست
که عشق را
در دلِ مرگ می جویند
و مرگ را
به حکمِ سکوت
به حراج گذاشته اند!
به هوای یخ زدهی جادهی
بی انتهای تنهایی چنگ می زنم
آه! که دستانم
از فرطِ حقارت میسوزد!
دگر پناهی
جز آسمان ندارم...»
حجم
۴۳۱٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه
حجم
۴۳۱٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه