کتاب مسئولیت مدنی مشاغل خاص
معرفی کتاب مسئولیت مدنی مشاغل خاص
کتاب الکترونیکی مسئولیت مدنی مشاغل خاص نوشتۀ رضا بیرانوند است و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است. کتاب مسئولیت مدنی مشاغل خاص، به بررسی مسئولیتهای مدنی و جبران خسارتهای احتمالی چند شغل خاص پرداخته است.
درباره کتاب مسئولیت مدنی مشاغل خاص
یکی از موضوعات مهم در حوزه حقوق خصوصی، بحث مسئولیت مدنی است. این نوع مسئولیت یا در قالب تخلفات ناشی از قرارداد ایجاد شـده و یا تحـت عنوان الزامـات خارج از قرارداد به وجود میآید. امروزه با توجه به ایجاد مشاغل و تخصصهای متنوع و متعدد در جامعه موضوع تبیین مسئولیت مدنی مرتبط با هر یک از مشـاغل، در قالب مفهـوم مسئولیت مدنی حرفهای امری ضـروری اسـت. زیـرا کـه افـراد مـورد بحث به واسطۀ شخصـیت ناشی از شغل مربوط مشمول مسئولیت مدنی و جبران خسارت میشوند. کتاب مسئولیت مدنی مشاغل خاص، به مسئولیتهای مدنی برخی از مشاغل مانند آتشنشانی و نیروهای امدادی پرداخته است و شامل موضوعاتی چون مبنا و اهداف مسئوليت مدنی، نظریۀ وحدت نظام مسئوليتها، آثار خاص جبران خسارت، لزوم رعايت توانايی و هزينههای عمل زيانبار میشود.
خواندن کتاب مسئولیت مدنی مشاغل خاص را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان و اساتید رشتۀ حقوق مناسب است.
بخشی از کتاب مسئولیت مدنی مشاغل خاص
«با گسـترش زنـدگی ماشـینی و افـزایش روز افـزون ترافیـک در جادهها، در مقابـل فرایند اقتصادی و رفاهی ناشی از گسترش ارتباطـات و سـرعت جابهجایی کـالا و مسـافر، متأسفانه بـر تعداد و شدت تصادفات وسایل نقلیه موتوري افزوده شده است. ضایعات جانی و مالی ناشـی از این حوادث، علاوه بر تحمیل بار سنگین بر اقتصاد جوامـع بشـري، صـدمات حـوادث راننـدگی یک معضل و مشکل بزرگ نیـز بـراي سـلامت و ایمنـی عمـومی ایجـاد کـرده اسـت. یکـی از زیرساختهای مهم در توسعه اقتصادي شهرها و کشورها، سامانه جادهای و حمـل و نقـل مؤثر آن است، بر همین اصل، ایمنی حمل و نقل از جایگاه ویژهای برخـوردار اسـت. معیـار سـنجش ایمنی راه، تعداد تصادفات و سایر حوادث جادهای اسـت. حـوادث برآینـدي از رفتـار و نقـش رانندگان خودروها، جاده و وسـیله نقلیـه اسـت. یکـی از مباحـث نـوینی کـه امـروزه در بحـث مسئولیت مدنی مطـرح اسـت بحـث حـوادث جادهای و مسئولیتهای ناشـی از آن میباشد. متأسفانه به علت کلیگویی و ابهام قوانین در این زمینه، وظایف هر یک از دستگاههای امـدادي مثل جمعیت هلال احمر، اورژانس راهداري و پلیس راه در رابطه بـا حـوادث جادهای به طور واضح، مشخص نگردیده است زیرا قوانین موجود به حوادث جادهای به طور جداگانه و خاص نپرداخته است؛ دستگاههای امدادی به دلیل ابهام و خلاء موجود در قوانین از زیر بـار مسـئولیت شانه خالی میکنند و بیشترین آسیب از این کاستی متوجه زیاندیده است که عـلاوه بـر تحمـل خسارت، براي دریافت خسارت خود، باید به دنبال شناسایی عامل یا عوامل ورود زیـان باشـد و در حالی که هنوز گمان اغلب افراد این است که در حوادث جادهای به جـز راننـدگان وسـایط نقلیهای که با یکدیگر تصادف کردهاند شخص و یا عامـل دیگـري نقـش نـدارد و در صـورت بروز حادثه راننده یکی از دو وسیله نقلیه و یا ممکن است هر دو مسئول باشند که خـواهیم دیـد...»
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۹۴ صفحه
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۹۴ صفحه