دانلود و خرید کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی علیرضا دبستانی رفسنجانی
تصویر جلد کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی

کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی

معرفی کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی

کتاب الکترونیکی قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی نوشتۀ علیرضا دبستانی رفسنجانی است و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است. کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی، به بررسی قوانین مربوط به شرکت‌های چند ملیتی پرداخته است.

درباره کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی

سال‌هاست که جامعه بین‌الملل، به دنبال برابری و یکسان‌سازی قوانین در سطح جهانی است؛ چراکه این امر باعث کم‌شدن اختلافات بین دول و اشخاص در عرصه بین‌المللی می‌شود. یک‌سوسازی قوانین در عرصه بین‌المللی مسئله‌ای است که به نظر می‌تواند امنیت را به همراه خود بیاورد. منظور از امنیت تنها این نیست که بین کشورها مخاصمه ایجاد نشود. امنیت تعاریف وسیعی دارد که می‌توان آن ‌را در حوزه‌های اقتصادی و تجاری نیز مشاهده نمود. هدف از ایجاد سازمان‌های بین‌المللی ایجاد قوانین یکسان در عرصه بین‌المللی باتوجه‌به موضوع تأسیسشان است. بعد از پاگرفتن کامل یک سازمان‌ بین‌المللی که در ادامه آن را تشریح خواهیم نمود، این سازمان‌ها شروع به ایجاد رویه‌های بین‌المللی خواهند کرد که همین مسئله باعث می‌شود تا مخاطبان این سازمان در همان موضوعی که مقصود مشترکشان با سازمان است احساس امنیت و یا عامیانه‌تر آن پشت‌گرمی نمایند. کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی شامل مباحثی چون  اصول و قواعد ناظر بر تولد سازمان‌های تجاری ‌بین‌المللی، اصول و قواعد ناظر بر حیات سازمان‌های تجاری ‌بین‌المللی،  اصول و قواعد ناظر بر انحلال سازمان‌ تجاری ‌بین‌المللی از طریق ورشکستگی می‌شود.

خواندن کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان رشتۀ حقوق مناسب است.

بخشی از کتاب قواعد ناظر بر سازمان های تجاری ‌بین المللی و شرکت های چند ملیتی

«مسائلی که به گونه‌ای با حاکمیت دولت‌ها ارتباط پیدا کند بایـد از سـوي آنهـا بـه دقـت مـورد بررسی و مذاکره قرار گیرد. سازمان‌های بین‌المللی هم از این اصل مستثنی نمیباشند. مذاکره در رابطه به انعقاد معاهده مؤسس سازمان‌های بین‌المللی ماننـد هر معاهده دیگـری اصولاً مؤخر بر مطالعه‌ای است که هر دولت خود انجام می‌دهد. اهـداف، صلاحیت‌ها، تعهـدات حقوقی مالی و غیره سازمان بین‌المللی در دست ایجاد، قبل از تشـکیل کنفـرانس بین‌المللی در داخل هر دولت مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند. به همین علت شکست کنفرانس‌های مؤسس سازمان‌های بین‌المللی اغلب بر سر مسائل شکلی است، چرا که مسائل ماهوي به طور عمده از قبل مورد مذاکره قرار گرفته، پذیرفته شده‌اند. دعوت به کنفرانس بین‌المللی براي تشکیل یک سازمان بین‌المللی می‌تواند بـه طـرق مختلفـی انجام پذیرد. گاهی ممکن است این دعوت از سوي یک کشور باشد در این مورد می‌توان بـه اعلامیه ۱۹۵۰ فرانسه اشاره کرد کـه منشأ تشـکیل کنفـرانس پـاریس (ژوئـن ۱۹۵۰ - آوریـل ۱۹۵۱) گردید و سرانجام معاهده مؤسس جامعه اروپایی زغال‌سنگ و فولاد را تصویب کرد...»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۷۲ صفحه

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۷۲ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان