کتاب سام وو نترسو از کوسه ها نمی ترسد
معرفی کتاب سام وو نترسو از کوسه ها نمی ترسد
کتاب سام وو نترسو از کوسهها نمیترسد نوشتۀ کیتی سانگ و کوین سانگ با ترجمۀ مینا قنواتی در نشر افق به چاپ رسیده است. این کتاب مناسب برای کودکان گروه سنی ج است و ماجراهای پسربچهای به نام سام وو را روایت میکند.
درباره کتاب سام وو نترسو از کوسه ها نمی ترسد
کتاب سام وو نترسو از کوسهها نمیترسد در مجموعۀ «سام وو نترسو» قرار دارد و جلد دوم آن محسوب میشود. این مجموعه دربارۀ یک شکارچی شبح نترس به نام سان وو است. کتابهای دیگر این مجموعه عبارتاند از:
سام وو نترسو از اشباح نمیترسد (جلد ۱)
سام وو نترسو از تاریکی نمیترسد (جلد ۲)
ماجرای سان وو از آنجا آغاز شده است که یک شبح در خانهشان پیدا میشود و او با دوستانش، زویی و برنارد باید آن را از خانه بیرون کنند. بعد از آن دیگر او خود را «نترسو» میدانست. تلاشهای سان وو برای اعلام ترسو نبودن ادامه داشت تا اینکه مشکل جدید پیش آمد. او باید از مدرسه به آکواریوم شهر برود. حالا کی گفته او از کوسه میترسد؟ قرار است در آنجا دو قانون ساده را رعایت کند: پایش را توی آب نگذارد و در همان خشکی بماند؛ راهی برای فراری دادن کوسهها پیدا کند، اینطوری دیگر خیالش راحت میشود.
کتاب سام وو نترسو از کوسهها نمیترسد دربارۀ ترس در کودکان و شیوۀ مواجهه با آن است. ترسیدن آسان است؛ ولی حتی وقتی میترسیم باید با ترسهایمان روبهرو شویم. سام وو نمادی از هر کودکی است که در حین آشنایی با جهان با پدیدههای مختلف آشنا میشوند و میترسند؛ اما عقب نمیکشند و تلاش میکنند بر این ترسها غلبه کنند. این رمان گرافیکی، تصاویر طنز و پاورقیهای بامزه دارد و ماجراهایش کودکان را تشویق به خواندن میکند.
خواندن کتاب سام وو نترسو از کوسه ها نمی ترسد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به کودکان دوستدار کتابهای داستان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سام وو نترسو از کوسه ها نمی ترسد
«حالا اینکه کوسهی توی آکواریوم یکهو هوس کرد بپرد طرفم و من را بخورد که دیگر تقصیر من نبود. برای همین وقتی قرار شد برای تولد دوستم بروم کنار دریا، فکر کردم بهتر است این دو تا قانون ساده را رعیات کنم: اول پایم را توی آب نگذارم و در همان خشکی بمانم. دوم راهی برای فراری دادن کوسهها پیدا کنم. اینطوری دیگر خیالم آدم راحت میشود… مگر نه؟»