کتاب پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی
معرفی کتاب پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی
کتاب الکترونیکی پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی نوشتۀ غلامرضا عسگری است و انتشارات شهبازی آن را منتشر کرده است. کتاب پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی، به بررسی پایداری دینامیکی تیر ستون ساندویچی سه لایه پرداخته است.
درباره کتاب پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی
امروزه استفاده از سازههای سبک و مقاوم كه دارای نسبت سفتی به وزن و استحكام به وزن بالايی هستند، در مصارف مهندسی بسيار رايج شده است. از جمله كاربردهای اين نوع سازهها میتوان به بدنه اجسام پرنده مانند هواپيماها، موشکها و فضاپيماها، بدنه کشتیها، قطارها و خودروها، سقفها، دیوارهها، تيرهای ساختمانی، ستونها و پلها و مصارف عمده ديگر نام برد. يك سازه ساندويچی اعم از تير يا ورق، متشكل از دورويۀ نازك و مستحكم است كه يك هسته نرم، انعطافپذیر و نسبتاً ضخيم را دربرگرفتهاند. در سالهای اخير مطالعات متعددی جهت استخراج معادلات حركت و ميدان جابهجایی با استفاده از روشهای مختلف انجامشده است. در اين تحليل معادلات حاكمِ خطی و غيرخطی به همراه شرايط مرزی مسئله استخراج گرديده و با استفاده از يك تئوری مرتبه بالا تغييرات غيرخطی هسته در راستای ضخامت سازه بهدستآمده است.
در کتاب پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی، اثرات بارمحوری نوسانی و بستر الاستیک غیرخطی بر روی پایداری دینامیکی تیرستون ساندویچی سهلایه مطالعه شده است. بهمنظور صحهگذاری بیشتر روابط، نتایج بهدستآمده از روش تحلیلی ارائهشده با نتایج بهدستآمده از تحلیل عددی در نرمافزار ABAQUS نیز مقایسه گردیده است که انطباق نسبتاً مناسبی بین نتایج برقرار است. اثر پارامترهای مختلف مانند ضرایب مختلف بستر الاستیک، ضریب کمانش استاتیکی، ضریب دینامیکی نیرو، ضخامت هسته، نسبت ضخامت رویهها، نسبت طول بستر الاستیک موضعی به طول تیرستون، جابهجایی بستر الاستیک موضعی، نسبت مدولهای اورتوتروپیک رویهها، تعداد لایههای کامپوزیتی رویهها و زوایای الیاف کامپوزیتی رویهها بر ناپایداری دینامیکی، فرکانس طبیعی خطی، کمانش استاتیکی و فرکانس تحریک بررسیشدهاند.
خواندن کتاب پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان رشتهٔ عمران مناسب است.
بخشی از کتاب پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی
«همه ما تاکنون مقطع کارتنهای مقوایی را دیدهایم ولی شاید تاکنون به علت استفاده از آنها فکر نکرده باشیم. یک ساندویچ صنعتی ساده نیز همانند کارتنهای مقوایی از دوپوسته صفحات روکش که توسط یک هسته و یا پرکننده از یکدیگر جدا نگه داشته شدهاند، تشکیلیافته است. با این تفاوت که در آن صفحات روکش از ورقهای نازك از جنس مقاوم، سفت و چگال و پرکننده لایهای ضخیم از مادهاي که چندین برابر از صفحات روکش ضعیفتر و کموزنتر است، است. هسته سازههای ساندویچی میبایست دارای ویژگیهای مهم زیر باشد: الف- در برابر نیروي برشی بهاندازه کافی مقاوم و سخت باشد تا در هنگام خمش سازهاي از لغزش صفحات روکش نسبت به یکدیگر تا حد امکان جلوگیري کند. ب- در برابر نیروهاي کششی و فشاري در جهت عمود بر صفحات آنقدر سخت باشد تا اطمینان لازم برای نگهداری صفحات روکش بافاصله تعیینشده از یکدیگر ارائه کند. اگر شرط اول برقرار نباشد مثل این است که صفحات روکش مانند چند صفحه چندگانه در برابر خمش ایستادگی میکنند و بنابراین اثر ساندویچ از بین رفته است. همچنین میبایست در نظر داشت که در صورت خمیده بودن سازه (سازه قوسدار) امکان کمانش موضعی صفحات روکش پدیده چروکخوردگی بیشتر شده و برقرار بودن شرط دوم مشکلتر خواهد بود. برای ساخت این سازهها اکثراً صفحات روکش را بهوسیله چسب به هسته میچسبانند...»
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه