دانلود و خرید کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود غلامرضا پناهی بروجنی
تصویر جلد کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود

کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود

انتشارات:نشر ویراست
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود

کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود نوشتهٔ غلامرضا پناهی بروجنی است. نشر ویراست این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در باب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود.

درباره کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود

کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود سه فصل دارد؛ «تاریخچهٔ جبر و اختیار از نظر فلاسفه»، «جامعه و فرد» و «نظریهٔ پیروان حقوق مکتب کیفری درمورد مسئولیت یا عدم مسئولیت مجرم». غلامرضا پناهی بروجنی این فصل‌ها را همراه با یک مقدمه و یک نتیجه‌گیری به رشتهٔ تحریر درآورده است. این نویسنده گفته است که علت انتخاب موضوع این کتاب، برخورد او با قوانین و سیستم حقوقی در دانشکدهٔ حقوق بوده است. او که مقدمهٔ این کتاب را در سال ۱۳۵۱ نوشته، در این اثر کوشیده به چند پرسش پاسخ دهد؛ آیا انسان مسئول اعمال خویش است؟ آیا مجرمان مسئول اعمال خویش هستند؟ نتیجهٔ این پژوهش چیست؟ این کتاب را بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب حقوق پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مسئولیت مجرمین در برابر اعمال خود

«وقتی سخن از محیط پیش می‌آید باید کل جامعه و بخش‌های کوچک آنرا کاملاً در نظر گرفت و از خانواده، گروه‌های بازی و مراحل تربیتی برای کودک شروع کرد و پس از آن به شغل و حرفه و تمامی فعالیت‌های فرد در گروه‌های متعدد اجتماعی چشم دوخت. همچنان که قبلاً خاطرنشان ساختیم نقش خانواده و روابط موجود در آن و رابطه متقابل فرد با افراد دیگر یکی از عوامل اساسی تکوین شخصیت فرد می‌باشد. در این مورد با ذکر مثال‌های متعدد قبلاً به اثبات موضوع پرداختیم. ولی اهمیت خانواده ما را از سایر محیط‌های اجتماعی نباید غافل کند، درست همان انتقادی که محققین پس از فروید از نظرات او انجام دادند.

بنظر ما جرم به هر نحوی که باشد محصول روابط ناسالم است که این روابط بر شخصیت فرد بار می‌کنند ما از روابط ناسالم، روابطی است که در گروه، قشر و یا طبقه و یا کل جامعه موجود است به اضافه اینکه چه بسا جرم صرفاً محصول شخصیت بیمار مجرمین باشد. شخصیتی که بنا به زمینه ارثی و شرایط نامساعد محیطی از قوه به فعل درآمده است به حق باید گفت که هر انسانی بالقوه می‌تواند هنجار شکن و مجرم باشد. نهایت اینکه به خاطر این که این قوه به فعل در آید نیاز به شرایطی است. بعنوان مثال وقتی که زندگی هوشنگ. ا. را بررسی کردیم مسائل چندی برای ما روشن گردید، تا آنجا که بر ما روشن است به علل زیر می‌توان اشاره کرد.

۱ - عدم رشد شخصیت به علت تعلیم و تربیت بد خانوادگی.

۲- وضع بعد اقتصادی.

۳-رفتار ناسازگار و ناپسند مادر.

۴ -عدم رسیدگی پدر به علت اشتغال به حرفه‌های گوناگون و آوارگی او از محلی به محل دیگر.

۵- عدم آموزش صحیح و کافی.

۶-- روابط ناصحیح و گروه‌های بازی و تفریحی.

۷-تأثیر سوء هم‌نشینی و آشنائی با قمار بازان و باج بگیران.

۸- تجاوزات جنسی که در سنین نوجوانی با او شده است

۹ -فرهنگ غلط و ناصحیح خانوادگی

۱۰- احساس گناه بخاطر تجاوزات قبلی.

۱۱ - احساس خشم و نفرت و انتقام نسبت به دیگران»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶۶٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

حجم

۶۶٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

قیمت:
۲۷,۴۰۰
تومان