کتاب حکمت و حکایت جوانمردی
معرفی کتاب حکمت و حکایت جوانمردی
کتاب حکمت و حکایت جوانمردی بهقلم محمد فنائی اشکوری را شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر کرده است. این کتاب به تشریح و تببین معنا و مفهوم فتوت در فرهنگ ایرانی و عرفان اسلامی و جایگاه آن در آموزههای اسلامی و مؤلفههای فرهنگ ایرانی میپردازد.
درباره کتاب حکمت و حکایت جوانمردی
فتوت و جوانمردی، عدالتگستری و دستگیری از ضعفا ازجمله فضائل اخلاقی ارزشمندی است که در دین اسلام و نیز فرهنگ ایرانی، بسیار حائزاهمیت و مورد سفارش انبیا و اولیای الهی بوده است. کتاب حکمت و حکایت جوانمردی، پژوهشی است در باب معنا و مفهوم فتوت در ادبیات و تاریخ ایران و نیز پیشینهٔ آن در عرفان اسلامی و سیرهوسنت پیامبر و اهلبیت صلواتاللهعلیهم. کتابی که میتواند در روشن شدن مفوم فتوت موفق عمل کرده و راه را برای پژوهشهای بیشتر باز کند.
خواندن کتاب حکمت و حکایت جوانمردی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به حوزههای میانرشتهای ادبیات و عرفان و جامعهشناسی از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب حکمت و حکایت جوانمردی
«جوانی دورهٔ توانمندی و نشاط جسمی و روحی و اوج فعالیت انسان است. جوان سرشار از استعداد و انگیزه و آماده برای درگیر شدن با چالشهای سهمگین و ایجاد تغییرات بزرگ در درون و بیرون خود است. این قدرت و نشاط و استعداد منحصر به ابعاد مادی و جسمی نیست، بلکه در ابعاد روحی و معنوی و اخلاقی نیز جریان دارد. جوان کمالطلب و آرمانخواه و حقجو است. جوان بهعلت برخورداری از توانمندی و شور و نشاط جوانی بیش از دیگر گروههای سنی آمادگی برای تغییر دارد و موانع حرکت و تغییر در او بسی کمتر از سالخوردگان است. بههمینخاطر شخصیت انسان در ابعاد گوناگون جسمی، اخلاقی معنوی و علمی بهطور عمده در این دوره شکل میگیرد. این ویژگیها موجب شده است که در فرهنگهای گوناگون جوانی و جوانمردی بار معنایی مثبتی پیدا کند طوری که حتی کسانی که در ظاهر و از جهت سن جوان نیستند ولی خصلتهای اخلاقی ارزشمند دارند جوان و جوانمرد خوانده میشوند و در کنار جوانی جسم، جوانی دل مطرح شده است که با افزایش سن و فرسودگی تن به کهولت نمیگراید. در آموزههای اسلامی نیز نگاه به جوان بسیار مثبت است. بر این اساس، در فرهنگ اسلامی مفهومی به نام فتوت مطرح شده و رواج و گسترش یافته و منشأ شکلگیری جریانهایی گردیده که قرنها اثرگذار بوده است.»
حجم
۷٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
حجم
۷٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه