کتاب هوش مصنوعی
معرفی کتاب هوش مصنوعی
کتاب «هوش مصنوعی» نوشتۀ هنری برایتن و هوارد سلینا و ترجمۀ ابراهیم اسکافی است و انتشارات شیرازه کتاب ما آن را منتشر کرده است. هوش مصنوعی، یکی از کتابهای مجموعۀ قدم اول است.
درباره کتاب هوش مصنوعی
انتشارات شیرازه کتاب ما باهدف تألیف، ترجمه، گردآوری و چاپ و انتشار کتابهایی مختلف فرهنگی، تاریخی، اجتماعی شروع به فعالیت کرد. یکی از این مجموعهها قدم اول است. کتابهای متعددی در این مجموعه با موضوعات علمی به چاپ رسیده است که به تشریح یک مبحث علمی یا زندگی و فعالیتهای یکی از فیلسوفان، دانشمندان و بزرگان تاریخ اختصاص دارد. از جمله «نشانهشناسی»، «فلسفه»، موسیقی کلاسیک، «نیوتن و فیزیک کلاسیک»، «رمانتیسم»، «ژنتیک»، «زمان»، «نسبیت»، «اگزیستانسیالیسم»، «هایدگر»، «برشت»، «پیکاسو»، «یونگ» و «بودا».
هوش مصنوعی شاخهای از علوم کامپیوتر است که در دنیای امروز بسیار محبوبیت دارد و در آن به ساخت ماشینهای هوشمند پرداخته میشود که مانند انسانها عمل میکنند. هوش مصنوعی، به هر ماشینی که ذهنی مانند انسان دارد و میتواند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری را انجام دهد گفته میشود و هوش انسان را بهگونهای تعریف میکند که قابل تقلید باشد و ماشین بتواند رفتارهایش را چه ساده و چه پیچیده انجام دهد. متخصصان حوزۀ کامپیوتر معتقدند هوش مصنوعی در آینده، کیفیت زندگی تمام انسانها را تحتتأثیر قرار خواهد داد.
با روی کار آمدن هوش مصنوعی، پرسشهای زیادی دربارهٔ چگونگی، نحوۀ عملکرد و آیندۀ این مسئله وجود دارد. کتاب هوش مصنوعی پاسخهای صاحبنظران این رشته را اراده میدهد و خوانندگان را با دنیای هوش مصنوع آشنا میکند. بیش از نیمقرن است که محققان در حوزۀ هوش مصنوعی پژوهش و فعالیت میکنند و تلاش کردند ماشینهایی بسازند که بهترین شطرنجبازان جهان را شکست دهند، راه بروند و با انسانها تعامل داشته باشند؛ اما آیا ماشینهای هوشمند باید از الگوی هوش انسانی پیروی کنند؟ آیا از نظر ظاهری نیز باید به انسان شبیه باشند؟ کتاب مصور هوش مصنوعی به زبان روان و قابلفهم به پرسشهایی ازایندست پاسخ میدهد و با گنجاندن تصاویر به فهم بهتر مطالب کمک میکند.
خواندن کتاب هوش مصنوعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتۀ کامپیوتر و علاقهمندان به حوزۀ هوش مصنوعی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هوش مصنوعی
«شاید توانایی هوشی ما بهواسطهٔ نوع طراحی مغز ما محدود شده باشد، ساختار مغز ما در طول میلیونها سال تکاملیافته است. مطلقاً دلیلی وجود ندارد که گمان کنیم با تداوم تکامل زیستی یا بر اثر مداخلۀ بشر از طریق مهندسی، بیش از این تکامل پیدا نکند. کاری که مغز ما انجام میدهد بسیار حیرتانگیز است، بهویژه اگر توجه کنیم که ماشینهایی که با آن مغز ساخته شده است، بسیار کندتر از اجزای تراشههای الکترونیکی است که در ساختن رایانههای مدرن به کار میروند.»
حجم
۲۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۵ صفحه
حجم
۲۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۵ صفحه