کتاب تاریخ سیاه پوستان
معرفی کتاب تاریخ سیاه پوستان
کتاب الکترونیکی تاریخ سیاه پوستان نوشتۀ دنیز دنیس و ترجمۀ فریبا امیری است و انتشارات شیرازه کتاب ما آن را منتشر کرده است. کتاب تاریخ سیاه پوستان، به بررسی تاریخ پر فراز و نشیب سیاهپوستان برای رسیدن به آزادی پرداخته است و آن را با زبانی ساده همراه با تصاویر بیان نموده است.
درباره کتاب تاریخ سیاه پوستان
نژادپرستی و تبعیض نژادی واژههای نوینی در فرهنگ لغات هستند، هیچ نقل قولی که نشان دهد این کلمات قبل از اوایل قرن بیستم استفاده میشدند وجود ندارد. اما این واقعیت که این کلمات جدید هستند ثابت نمیکند که مفهوم نژادپرستی در گذشتههای دور وجود نداشته است. خواندن تاریخ و داستانهایی که در اینباره نوشته شده است شاهد این نکتهاند که این کلمه به هر دلیلی که بوده دیرتر از پیدایشش وارد فرهنگ لغات شده است. نژادپرستان بر این باورند که انسانها به موجودات زیستی جداگانه و انحصاری به نام «نژاد» تقسیم شدهاند. براساس این تقسیمبندی برخی از نژادها بر دیگران برتری دارند که در وجوهی مانند ثروت و درآمد، آموزش، مراقبتهای بهداشتی، حقوق مدنی و سایر زمینهها خود را نشان میدهد. کتاب تاریخ سیاه پوستان به این مسئله پرداخته که کدام منافع مالی پشت اسارتِ بخشی از مردم جهان توسط دیگرانی بودند که به نام تمدّن جدید، سیاهپوستان را از سرزمینهای مادریِ خویش جدا کرده و به بردگی کشاندند؟ کدام منازعاتِ انسانی، اقتصادی و سیاسی زمینهسازِ رهایی سیاهپوستان از این اسارت شدند و کدام بخشهای جامعۀ سفیدپوست در مقابل سیاهپوستان ایستادند و کدامیک در کنار آنها؟ کتاب تاریخ سیاه پوستان قدم اولی است در پاسخ به این پرسشها و پرسشهای دیگری ناظر بر سیر تاریخ پرفرازونشیب و دردناک سیاهپوستان تا رسیدن به آزادی در جهان جدید.
خواندن کتاب تاریخ سیاه پوستان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مسائل تاریخی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب تاریخ سیاه پوستان
«فرمانی از سوی پاپ مانع از رفتن اسپانیاییها به آفریقا میشد، اما بخش اصلی شمال آمریکا را به آنها داد. اسپانیا برای بهدست آوردن برده با دیگر ملتها قرارداد بست. این قرارداد آسینتو نامیده شد و نماد قدرت بود.
تا سال ۱۴۶۰، تقریباً ۶۰۰ برده سالانه به پرتغال وارد شدند. در لیسبون، سیاهپوستان بیشتر از سفیدپوستان بودند.
پرتغالیها بردهداری را اختراع نکرده بودند. برای مثال، یونانیهای دورۀ باستان برده داشتند و در مصر حضرت موسی بنیاسرائیل را از بردگی رها کرد...»
حجم
۴۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۸۵ صفحه
حجم
۴۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۸۵ صفحه