کتاب انقلاب اجتماعی، سیاست و دولت رفاه در ایران
معرفی کتاب انقلاب اجتماعی، سیاست و دولت رفاه در ایران
کتاب انقلاب اجتماعی، سیاست و دولت رفاه در ایران نوشتهٔ کوان هریس و ترجمهٔ محمدرضا فدایی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «جامعه و سیاست» این انتشارات است.
درباره کتاب انقلاب اجتماعی، سیاست و دولت رفاه در ایران
کوان هریس در کتاب انقلاب اجتماعی، سیاست و دولت رفاه در ایران بیان کرده است که برای دههها، منتقدان سیاسی و صاحبنظران، جمهوری اسلامی ایران را بهعنوان یک کشور ایدئولوژیکِ سختدرآستانهٔفروپاشی و متصل به یک پایگاه اجتماعی کوچک، توصیف کردهاند. این نویسنده در این کتاب استدلالهایی آورده و ثابت کرده است که این نظریه درمورد جمهوری اسلامی ایران اشتباه است؛ چراکه آنها عواقب ناشی از سه دهه تغییر اجتماعی پس از انقلاب ۱۹۷۹ (۱۳۷۵ شمسی) را نادیده میگیرند. او گفته است که امروزه افراد بیشتری در کشور بیش از هر شکل دیگری از سازمانهای دولتی به نهادهای رفاهی و سیاست اجتماعی متصل هستند؛ در حقیقت، بسیاری از تلاطمهای سیاسی کنونی ایران نتیجهٔ موفقیت این برنامههای رفاه اجتماعی است که موجب ایجاد طبقات اجتماعی جدیدی شده است. کوان هریس، استادیار جامعهشناسی در دانشگاه کالیفرنیا - لسآنجلس بیان کرده است که رژیم انقلابی از طریق گسترش برنامههای بهداشت و آموزش که دولت را در زندگی روزمره جای داده است، تا به امروز [باتوجهبه زمان انتشار این کتاب] توانسته مقاومت کند. این تمرکز بر سیاست های اجتماعی جمهوری اسلامی ایران، خط جدیدی از تحقیق درمورد دولتهای رفاهی در کشورهایی را فراهم میکند که پیشاز این نادیده گرفته شدهاند.
خواندن کتاب انقلاب اجتماعی، سیاست و دولت رفاه در ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران جامعهشناسی و علوم سیاسی پیشنهاد میکنیم.