کتاب چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم
چگونه با انجام هر کاری در زندگی به شادمانی نیز دست یابیم
معرفی کتاب چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم
کتاب چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم نوشتهٔ اس. ال. شیرر و ترجمهٔ بهجت عباسی مقدم است. انتشارات ترجمان قلم این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم
کتاب چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم به شما میآموزد که چگونه با کنترل افکار خود، کیفیت زندگیتان را ارتقا دهید. نویسنده با تأکید بر این نکته که کیفیت زندگی ما عمدتا توسط کیفیت افکارمان تعیین میشود، روشهایی عملی برای تغییر الگوهای فکری منفی و جایگزینی آنها با افکار مثبت ارائه میدهد. کتاب به شما کمک میکند تا تأثیر افکار بر روابط، کار و زندگی روزمره خود را درک کرده و با تکنیکهای ساده و کاربردی، بر افکارتان مسلط شوید. با یادگیری این تکنیکها، میتوانید به آرامش ذهنی دست یافته، استرس را کاهش دهید و در نهایت، زندگی شادتر و پربارتری را تجربه کنید. کتاب به شما کمک میکند تا مسیر رسیدن به موفقیت و خوشبختی را خودتان خلق کنید.
خواندن کتاب چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چگونه ذهن و فکر خود را کنترل کنیم |
| عنوان دیگر | چگونه با انجام هر کاری در زندگی به شادمانی نیز دست یابیم |