معرفی و دانلود کتاب ذهنیت pdf + خلاصه رایگان

کتاب ذهنیت

۳.۱ امتیاز(از ۱۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ذهنیت

کتاب ذهنیت نوشتهٔ کارول اس. دوک و ترجمهٔ بهجت عباسی مقدم است. انتشارات ترجمان قلم این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ذهنیت

کتاب ذهنیت به بررسی تأثیر شگفت‌انگیز نوع نگرش ما بر موفقیت و خوشبختی در جنبه‌های مختلف زندگی می‌پردازد. دوک دو نوع ذهنیت را معرفی می‌کند: ذهنیت ثابت و ذهنیت رشد. در ذهنیت ثابت، افراد بر این باورند که توانایی‌ها و استعدادهایشان ذاتی و تغییرناپذیر است، در حالی که در ذهنیت رشد، افراد معتقدند که می‌توانند با تلاش و یادگیری، توانایی‌های خود را توسعه دهند. کتاب به شما نشان می‌دهد که چگونه با تغییر ذهنیت خود به ذهنیت رشد، می‌توانید در تربیت فرزندان، کسب و کار، آموزش و روابط خود، به نتایج بهتری دست یابید. با خواندن این کتاب، یاد می‌گیرید که چگونه از چالش‌ها استقبال کنید، از شکست‌ها درس بگیرید و به طور مداوم در حال یادگیری و پیشرفت باشید. ذهنیت ابزاری قدرتمند برای شکوفایی توانایی‌های بالقوه و دستیابی به موفقیت در تمام زمینه‌ها است.

خواندن کتاب ذهنیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ذهنیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابذهنیت
عنوان دیگرروانشناسی جدید موفقیت، بیاموزیم چگونه توانایی بالقوه خویش را شکوفا کنیم؛ نقش ذهنیت در تربیت فرزند، کسب‌وکار، آموزش و تحصیل، روابط
عنوان در زبان مبدأmindset
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهکارول اس. دوک
مترجمبهجت عباسی مقدم
انتشاراتانتشارات ترجمان قلم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۹/۳۰
فرمت کتابPDF

۱۴۰۵/۰۳/۲۸

یعنی چی آخه من فایل صوتی میخواستم اینو نه این چه وضعه؟؟!!!!